Maak kennis met de huurappartementen aan De Caai

10 mei '22

Woon jij graag op een plek die nét even anders is dan gebruikelijk en waar duurzaamheid, gezondheid en elkaar ontmoeten belangrijk zijn? Maak dan kennis met de huurappartementen van De Caai. Hier huur je een fijne studio, een 2- of 3-kamerappartement of wat denk je van een leuke maisonnette? 

Meerdere fases

Huurappartementen zijn flink vertegenwoordigd aan De Caai. Verdeeld over meerdere fase worden de appartementen aangeboden. We starten met fase 1 met 283 appartementen die verdeeld zijn over uit 2 woontorens. Naar verwachting is de oplevering in de zomer van 2024.Tot die tijd delen we zoveel mogelijk informatie met je. De vervolgfase ken ook 2 torens maar daar is er 1 van gepland voor huur.

image alt

Toren 3 en Toren 5

Nog deze zomer start de bouw van 2 fantastische woontorens die nu nog de werknaam Toren 3 en Toren 5 hebben. Toren 3 heeft 123 appartementen en Toren 5 zelfs 160. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Dat is een loggia of een (inpandig) balkon. Zoek je een fijne studio of heb je liever een maisonnette? Of toch liever een groot appartement op de bovenste verdieping?

Je moet nog wel even geduld hebben want de verwachte oplevering is zomer 2024. Maar heb je interesse? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Je bent dan ook geabonneerd op de nieuwsbrief en zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op De Caai.

Huurappartementen
image alt

Parkeren en fietsenstalling

Onder Toren 5 is een grote fietsenstalling en voor Toren 3 is ruimte te vinden in de Melkfabriek. Voor auto's is er een parkeergarage die gelijktijdig met de torens van fase 1 wordt gebouwd. Maar nóg beter is de mogelijkheid voor deelauto's.

Bij de huurprijs van het appartement is geen parkeerplaats inbegrepen. Die kun je separaat huren. Maar wie heeft er een auto nodig als je op zo'n ideale locatie op loopafstand van het centrum woont?

Meer over bereikbaarhied
Meer over het concept Veelgestelde vragen
Hier wonen? Huurappartementen fase 1