Planning

Er gebeurt veel aan de Caai en er staat nog een heleboel op de planning de komende jaren. Oude gebouwen zijn gesloopt, monumentale panden blijven staan en krijgen een andere functie. Er is bedrijvigheid maar zéker ook ruimte voor huren. 

In april 2022 ondertekenenden de aannemer en BPD Woningfonds de contracten en samen met de omgevingsvergunning die verleend is komt stadsbuurt De Caai eraan. De eerste 283 appartementen zijn bestemd voor betaalbare huurappartementen. Lees wat er op de planning staat voor het huuraanbod aan De Caai.

Fase 1

Aanmelden

Aanmelden

Heb je interesse in een huur appartement Aan de Caai? Laat dan je gegevens achter bij het woningaanbod op deze website. Voor de appartemententypes kun je je alvast aanmelden als belangstellende. Op een later moment worden de bouwnummers aan de types gekoppeld en krijg je meer informatie over het plan, de appartementen en planning.

Huuraanbod

Start bouw

Aannemer Huybregts Relou is op 6 juli 2022 gestart met de bouw van de eerste 2 woontorens van in totaal 283 appartementen. Aan de naastgelegen parkeergarage wordt gelijktijdig begonnen.

Aanmelden
Aanmelden

Verwachte oplevering

De 2 grote woontorens van 18 en 24 verdiepingen worden naar verwachting ronde de zomer van 2024 opgeleverd. De daadwerkelijke inschrijving voor de huurappartementen van fase 1 en de toewijzing vindt een paar maanden eerder plaats dan de oplevering. Interesse? Meld je aan als belangstellende bij het huuraanbod op deze website. Je blijft dan op de hoogte via nieuwsbrieven.

Bekijk de appartementen

Fase 2

Fase 2 bestaat uit 2 woontorens die de voorlopige naam Toren 2 en Toren 4 hebben. Toren 2 bestaat uit koopappartementen maar de andere heeft straks huuraanbod. Er wordt nog invulling gegeven aan deze fase. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

  Veelgestelde vragen
  Huurappartementen fase 1