Een evenement op een sterke locatie

Als de eerste bezoekers binnendruppelen slaan ze steil achterover van de projectie die slim aansluit op de industriële muren. Geluid vervoert in ontroering en speelt met emoties. In de volgende ruimte wacht het pop-up restaurant. Met veel groen en warm hout is een scherp contrast met de rauwe locatie gegeven. En natuurlijk een knipoog naar het verleden met een vegan menu in de oude Melkfabriek. Je sluit af met enthousiaste bezoekers die de nacht in dansen. Een geslaagd evenement op het Campinaterrein.

Evenementenruimte huren

Op het Campinaterrein liggen verschillende gebouwen, geschikt voor kleine tot (middel)grote evenementen. De ligging is goed voor een evenement; vlakbij de ring en vanuit het centrum ideaal bereikbaar met de fiets of lopend. Heb je interesse om hier iets te organiseren, neem dan gerust contact op. Welk gebouw past het beste bij jouw evenement?

image alt

De Expeditie (6.130 m2)

Dit was het logistiek centrum van Campina. Na het productieproces is dit de plaats waar de zuivelproducten weren opgeslagen voor ze het terrein verlieten. Bekijk de plattegrond van De Expeditie en oriënteer je alvast.

Bekijk plattegrond
image alt

De Hallen (5.400 m2)

De Hallen werden gebruikt als opslagruimte voor de verpakkingsmaterialen van Campina. Daarvoor functioneerde het gebouw als paardenstal! Want nog vóór dat vrachtwagens de zuivelproducten vervoerden naar de fabrieken, brachten paarden met trekwagens de producten van en naar het Campinaterrein. Het is een ideale locatie voor (grote) evenementen. Dansen, eten of een expositie? Bekijk de plattegrond van De Hallen en ontdek de ruimte. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk plattegrond
image alt

De Melkfabriek (5.410 m2)

In De Melkfabriek werden zuivelproducten letterlijk gevormd tot dat heerlijk koude glas melk bij je ontbijt. Dit is niet je standaard industriële evenementlocatie, speel gerust met de indeling, het witte interieur of welk creatief idee je ook voor ogen hebt. Heb je de plattegrond van De Melkfabriek zien en heb je vragen? We denken graag met je mee!

Bekijk plattegrond
image alt

Een ander gebouw voor jouw evenement?

Ben jij op zoek naar een locatie met andere kenmerken? Gebouwen als De IJsfabriek, De Kantine en De Melkontvangst worden aangeboden aan ondernemers. Past jouw evenement beter in een van deze of de andere gebouwen? Neem contact met ons op en afhankelijk van de bezetting kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Meer gebouwen

Overzicht gebouwen Campinaterrein

Waar staan alle gebouwen op het Campinaterrein? Op onderstaand overzicht kun je dat precies zien.

Campinaterrein Eindhoven