Wat ga je vandaag maken?

Als je ’s ochtends de deur opendoet van je werkplek krijg je elke keer weer kippenvel. Je voelt hier gewoon de aanwezigheid van decennia van Eindhovens historie. Je zet de schakelaars van de verlichting om en terwijl de tl-balken aanflikkeren voel je de energie door je lijf gieren. Als je een rondje doet om de machines aan te zetten, beoordeel je nog eens het werk van gisteren. Wat ga je vandaag maken?

Bedrijfsruimte huren op het Campinaterrein

Vanuit het centrum van Eindhoven ben je er zo; het Campinaterrein is uitstekend bereikbaar. En eenmaal op het terrein heb je verschillende ruimtes van ca. 190 m2 tot wel 2300 m2 voor jouw creatieve business. Afhankelijk van jouw behoefte en de beschikbaarheid huur je een gedeelte of misschien wel het hele gebouw. Laat je in je werk inspireren en maak –letterlijk- ruimte voor creatie.

image alt

De IJsfabriek (1.310 m2)

De IJsfabriek was het tweede logistiek centrum van Campina. Deze ruimte werd gebruikt voor de opslag van vrieszuivelproducten. Gaat deze ruimte een tweede leven als expeditiecentrum in voor jouw creatieve business in of vul je de ruimte juist compleet anders? Bekijk alvast de plattegrond van De IJsfabriek. Neem gerust contact op met jouw idee voor deze ruimte.

Bekijk plattegrond
image alt

De Kantine (2.370 m2)

Voor veel inwoners van Eindhoven en omstreken ligt De Kantine nog vers in het geheugen. Vanaf de rondweg zag je dagelijks het Campina personeel lunchen in de kenmerkende witte fabriekskleding. Nu is het tijd om met jouw onderneming hier te creëren. Van de witte fabriekskleding naar een design team dat hier mooie dingen maakt. Heb je de plattegrond van De Kantine al gezien? Als je interesse hebt in De Kantine dan horen we het graag. 

Bekijk plattegrond
image alt

Het Lab (190 m2)

Het Lab stond bekend om haar innovatie en vernieuwing. In dit gebouw experimenteerde Campina jarenlang met nieuwe zuivelproducten. Niet meer dan logisch dat dit jouw plek wordt om innovatie en vernieuwing op het Campinaterrein naar 2019 te trekken. Welk nieuw product ga jij hier ontwikkelen? Op de plattegrond van Het Lab bekijk je de praktische indeling. Interesse? Wellicht kunnen we rond de tafel zitten om de huur van Het Lab te bespreken.

Bekijk plattegrond
image alt

Het Ketelhuis (590 m2)

In Het Ketelhuis, naast de kenmerkende Campina schoorsteen, werd warmte en stoom geproduceerd. De energie die hierbij vrij kwam werd gebruikt voor het productieproces in De Melkfabriek. Dus het kan niet anders dat je hier de energie door het pand voelt stromen. Op zo’n plek die bruist van de energie zal het niet lastig zijn om creatieve inspiratie op te doen. Wordt dit jouw nieuwe bedrijfsruimte? Bekijk de plattegrond van Het Ketelhuis. Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Bekijk plattegrond
image alt

De Melkontvangst (420 m2)

Helemaal in het begin brachten de boeren de melk van het platteland naar het Campinaterrein. In deze hal werd de melk gelost, om het vervolgens te transporteren naar De Melkfabriek. Als je hier staat en je ogen dichtdoet kun je nog de dravende hoeven van de paarden horen en het geschreeuw van de boeren. Wat breng jij straks naar deze plek? Bekijk de plattegrond van De Melkontvangst en heb je vragen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk plattegrond
image alt

Ondernemen in De Expeditie, De Hallen en De Melkfabriek?

De Hallen, De Expeditie en De Melkfabriek zijn uitermate geschikt voor (grote) events. Wil je de mogelijkheden bespreken om hier je onderneming te vestigen? Neem dan gerust contact op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Evenementenruimte

Overzicht gebouwen Campinaterrein

Waar staan alle gebouwen op het Campinaterrein? Op onderstaand overzicht kun je dat precies zien.

Overzicht gebouwen Campinaterrein
  Lees het laatste nieuws
  Meer gebouwen bekijken