Koop nu en huur tijdelijk

22 mei '24

Wil jij een stadswoning of appartement kopen in Bloom, maar kun of wil je niet wachten tot Bloom klaar is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Koop je vanaf nú een stadswoning of appartement dan kun je begin 2025 al genieten van je nieuwe woonplek. Tot je nieuwbouwwoning in Bloom klaar is kun je namelijk tijdelijk een appartement huren op De Caai.

Huur tijdelijk een appartement op De Caai

In het gebouw Flow op De Caai zijn enkele ruime huurappartementen gereserveerd voor kopers van een stadswoning of appartement in Bloom. De appartementen worden voorzien van PVC vloeren en de wanden zijn afgewerkt met renovliesbehang. Het enige wat je hoeft te doen is jouw meubels te plaatsen en te verhuizen naar jouw tijdelijke onderkomen. Jij woont dan lekker op De Caai tot je nieuwe woning in Bloom klaar is.

image alt

Tijdelijk wonen op de Caai in de praktijk

Wanneer is kopen in Bloom en tijdelijk huren op De Caai voor mij een goede optie? We noemen een paar voorbeelden:

  • Heb je nu een eigen woning en wil je deze verkopen voordat je een stadswoning of appartement in Bloom koopt? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je tijdelijk ergens anders kunt wonen. Hoe mooi is het dat je alvast op je nieuwe woonplek kunt wonen in een tijdelijk huurappartement;

  • Heb je eerder dan dat Bloom klaar is een plek nodig om te wonen maar zou je eigenlijk het liefste in een stadswoning of appartement in Bloom wonen. Dan kun je lekker op De Caai wonen tot je nieuwe droomwoning klaar is;

  • Wanneer je een stadswoning of appartement koopt op De Caai, dan kan je te maken krijgen met overbruggingskosten voor je financiering. Deze overbruggingskosten kunnen behoorlijk oplopen. Tijdelijk huren op De Caai tot je nieuwe koopwoning in Bloom wordt opgeleverd kan een stuk voordeliger zijn.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wachten tot Bloom klaar is. Bespreek wat het beste bij jouw situatie past met je financieel adviseur of de makelaar. Aan jou de keuze of tijdelijk huren op De Caai een oplossing is voor jou.

Beschikbare huurappartementen

Het is op dit moment niet meer mogelijk om gebruik te maken van deze regeling in gebouw Fresh. 

Wil je toch gebruik maken van deze regeling dan is er in gebouw Flow een aantal appartementen beschikbaar. Flow wordt naar verwachting eind kwartaal 1 opgeleverd. Er is nog niet bekend welke appartementen in Flow beschikbaar komen voor deze regeling maar zodra dat bekend is, dan lees je dat op deze website en zal de makelaar je informeren.

Bekijk de appartementen

Vanaf wanneer beschikbaar?

Gebouw Flow wordt naar verwachting eind eerste kwartaal van 2025 opgeleverd. Zo kun je met een gerust hart bijvoorbeeld je huidige woning verkopen, een stadswoning of appartement in Bloom kopen en alvast op De Caai wennen tot jouw nieuwe woning wordt opgeleverd. Meer weten? Neem contact op met de makelaar en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact opnemen met makelaar
Wat is de planning? Planning De Caai
Ook wonen in De Caai? Ontdek het aanbod