Gelukkig nieuw (woon)jaar 2024!

29 december '23

Ga je je in 2024 oriënteren op een nieuwe woning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht en krijg je in het nieuwe jaar de sleutel? Of betrek je komend jaar jouw nieuwe bedrijfsunit? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

2023 in het kort

Wat gebeurt er veel in een jaar! Zo ook op de Caai in 2023. De bouw van de 2 eerste woongebouwen de Flow en de Fresh vorderde gestaag en in de zomer startte de verkoop van de Bloom en de Pure. Er was een succesvolle Meet & Greet om interactief kennis te maken met het koopaanbod van de Bloom. Een maand na de start verkoop werden de eerste overeenkomsten gesloten en begin december werd de start bouw feestelijk ingeluid. De verkoop loopt lekker door en op 31 december is zelfs al 60% verkocht.

De renovatie van de Melkfabriek werd voltooid en de eerste units werden te huur aangeboden. Er wordt gezegd dat in werkelijkheid de Melkfabriek nóg mooier is geworden dan op de impressies. Ook werd gestart met de renovatie van de IJsfabriek.

In juni werden door Woonbedrijf en BPD overeenkomsten getekend voor 71 sociale huurwoningen. De realisatie van 341 nieuwe woningen (fase 2) van de nieuwe stadsbuurt kan daarmee echt van start. Het huuraanbod van appartementen op de Caai kreeg een eigen website en op die plek kun je je voortaan aanmelden als belangstellende voor een huurappartement van BPD Woningfonds. 

Vooruitkijken naar 2024

Ook in 2024 staat er op de Caai weer veel te gebeuren. De bouw van de eerste 2 woongebouwen met huuraanbod in de Fresh en de Flow zijn dan al naar verwachting flink op weg richting oplevering. De aannemer van de Bloom en de Pure gaat écht zichtbaar van start en de eerste huurders van de bedrijfsunits van de Melkfabriek betrekken hun nieuwe kantoor. De renovatie van de IJsfabriek wordt vervolgd.

Wij wensen iedereen een goed en gezond 2024!

Hier wonen? Koopaanbod de Bloom
Hier ondernemen? Melkfabriek