Huurwoningen op De Caai

De Caai wordt dé nieuwe stadswijk in Eindhoven. Hier woon je straks op een unieke locatie aan het water met alle voorzieningen en het centrum op loopafstand. Op De Caai komt zowel laagbouw als hoogbouw met een mix van sociale huur- en middeldure huurwoningen. De partijen die huurwoningen aanbiedt op De Caai zijn BPD Woningfonds en Woonbedrijf.

Fase 1: Fresh & Flow

Het huuraanbod van BPD Woningfonds is verdeeld over 3 gebouwen: Fresh, Flow in fase 1 en Pure in fase 2. In deze eerste huurfase van De Caai zitten 283 fantastische huurwoningen in Fresh en Flow. De middenhuur- en vrij sector huurwoningen worden aangeboden via huren-decaai.nl. Ben jij geïnteresseerd in huren op De Caai? Meld je dan op die website aan en je wordt op de hoogte gehouden van alle huurupdates!

Meld je aan!

Fase 2: Pure

Fase 2 heeft huuraanbod in gebouw Pure. Hier worden woningen aangeboden door BPD Woningfonds (hoogbouw) en Woonbedrijf (laagbouw). Woonbedrijf biedt sociale huurwoningen aan in Pure. Woonbedrijf bouwt in Pure aan 41 sociale huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers voor alle leeftijden en 30 studio’s met name voor jongeren. Meer informatie over planning en aanmelden vind je op de website van Woonbedijf

Website van Woonbedrijf

De Caai’s Huurkalender: De Tijd van Je leven

Laten we in fase 1 even vooruitkijken! Hier is een glimp van wat er op onze huuragenda van Fresh en Flow staat:

  • Q2 2024: Interactieve Woningzoeker in Actie - woningaanbod
  • Medio 2024: Verhuur Start: Inschrijven, Toewijzen, Ondertekenen
  • Q4 2024: Bouwen aan de Community
  • Dec 2024: verwachte oplevering Fresh
  • Q1 2025: verwachte oplevering Flow

 

Levendige stadswijk in Eindhoven

Ervaar de dynamiek van het stadsleven, maar geniet tegelijkertijd ook van rust met het mooie groene buitengebied in de buurt. Naast ontspannen wonen kun je hier van alles doen. Er zijn plekken waar jij je buren kan ontmoeten, gebruik kan maken van deelvoorzieningen, kan deelnemen aan culturele activiteiten of waar je kunt sporten. En met voldoende groen in de omgeving, is het ook een plek waar jij tot rust kan komen na een drukke dag. De variatie en uiteenlopende functies maken de wijk tot een écht stedelijk gebied.

Interesse in huren op de Caai?

Het huuraanbod van De Caai heeft een separate digitale omgeving. Voor meer informatie kijk je op www.huren-decaai.nl of www.woonbedrijf.com 

 

Wil je alleen op de hoogte blijven van alles wat op De Caai gebeurt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Je ontvangt regelmatig updates van alle ontwikkelingen op De Caai.

Noot: plaats dan alleen een vinkje voor het ontvangen van de nieuwsbrief. 

 

  Huuromgeving van De Caai
  FAQ