Meer weten?

Huurwoningen op De Caai

De Caai wordt dé nieuwe stadswijk in Eindhoven. Hier woon je straks op een unieke locatie aan het water met alle voorzieningen en het centrum op loopafstand. Op De Caai komt zowel laagbouw als hoogbouw met een mix van sociale huur- en middeldure huurwoningen. 

image alt

Groen wonen midden in de stad

De Caai brengt innovatieve bewoners samen. Een plek in Eindhoven waar aan een inclusief en gezond toekomstbeeld wordt gebouwd, met eerbied voor de geschiedenis van het oude Campinaterrein. Wonen aan De Caai is bewust wonen: actief werken aan een duurzamer en gezonder leven op alle vlakken. 

Het huuraanbod is verdeeld over drie woontorens die gefaseerd worden opgeleverd. Het eerste huuraanbod komt naar verwachting in 2024 beschikbaar. In deze fase die bestaat uit de eerste 2 woontorens worden er 283 woningen aangeboden bestaande uit maisonnettes, studio's, 2-kamerappartementen en 3-kamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van 44 m2 tot 106 m2.

Huren op De Caai
image alt

Levendige stadswijk in Eindhoven

Ervaar de dynamiek van het stadsleven, maar geniet tegelijkertijd ook van rust met het mooie groene buitengebied in de buurt. Naast ontspannen wonen kun je hier van alles doen. Er zijn plekken waar jij je buren kan ontmoeten, gebruik kan maken van deelvoorzieningen, kan deelnemen aan culturele activiteiten of waar je kunt sporten. En met voldoende groen in de omgeving, is het ook een plek waar jij tot rust kan komen na een drukke dag. De variatie en uiteenlopende functies maken de wijk tot een écht stedelijk gebied.

Het Nieuwe Tijdperk van Communicatie

Zie jij jezelf al wonen op deze fantastische locatie binnen de ring in Eindhoven?
Vanaf nu brengen we je op de hoogte van alle huurupdates via onze gloednieuwe huuromgeving (link naar: www.huren-decaai.nl). Maar maak je geen zorgen, alle andere Caai-magie zal nog steeds via nieuwsbrieven in je mailbox komen.

Huren op De Caai
  Huuromgeving van De Caai
  FAQ