Jouw onderneming op de Caai?

Meer weten?

Ondernemen op De Caai

In Eindhoven verrijst op het voormalige Campinaterrein een hoogwaardige, duurzame stadswijk aan het water: De Caai. Ooit de plek waar dagelijks zo’n 1.500 liter melk door de productiemachines vloeide, straks het kloppend hart voor bedrijven rondom future food & health te midden van vijf nieuw te bouwen moderne woontorens. De plek waar bewoners en ondernemers bewuste keuzes maken en ondernemen met een maatschappelijk doel om de wereld net een beetje mooier te maken. De monumentale Melk- en IJsfabriek van Campina blijven bewaard. Zie jij jezelf als ondernemer vestigen op De Caai? In de Melkfabriek, IJsfabriek en De Hallen zijn er nog ruimtes beschikbaar.

Melk- & IJsfabriek krijgen nieuw leven

Deze 2 iconische gebouwen behoren tot het industrieel erfgoed van Eindhoven en verdienen een herbestemming die de uitstraling en geschiedenis eer aan doen. De transformatie combineert heden en verleden tot een sfeervolle en spraakmakende werkomgeving. Na de renovatie en herontwikkeling van de gebouwen blijven historische details en authentieke kenmerken zo veel mogelijk behouden. Van de roestvrijstalen trappen en loopbruggen tot de imposante schoorsteen en de originele tegelmozaïek in de centrale hal.

Een werkomgeving met beleving

Vanaf 2024 bieden we een tiental bedrijfsunits aan; 3 in de IJsfabriek, variërend van ca. 800 tot 1.000 m² en 7 in de Melkfabriek variërend van ca. 200 tot 800 m². Het open karakter en de variatie in type ruimtes, uitgerust met moderne voorzieningen, biedt bedrijven een unieke kans om zich te vestigen in een vernieuwde omgeving, met behoud van historische waarden.

 

Beschikbare bedrijfsunits
  Bedrijfsunits
  Werkplek huren