Land jij aan De Caai?

Huren aan De Caai

Zeg je Eindhoven, dan zeg je design. Niet alleen de Dutch Design Week staat wereldwijd op de kaart, ook als stad zijn we steeds zichtbaarder in de creatieve sector. Niet zo gek dus dat Eindhoven Design District als actiepunt in de Nationale Actieagenda van de Brainport regio is opgenomen. En deze liefde voor design is de witte motor achter de ontwikkeling van De Caai. Een plek waar jij komt om te experimenteren, te creëren en talenten te ontdekken.

Design

De Caai omarmt de design vibe in haar ontwikkeling. Als je hier straks woont zou het zomaar kunnen dat je slim (technisch) design in de openbare ruimte terugziet. Maar zover is het nog niet. Totdat de ontwikkeling van De Caai tot woongebied van start gaat is er alle ruimte om hier bedrijfs- of evenementenruimte te huren en met design te experimenteren.

Maakwerk

De Caai gaat ook over het MaakWerk: er wordt gemaakt aan De Caai en, er wordt gewerkt. De beste combinatie zou zijn dat het maken, uiteindelijk werk genereert. Denk bijvoorbeeld aan een 3D-print fabriek, een houtbewerkingsbedrijf of een start-up in duurzame fashion. Heb jij een creatief plan om te creëren? Misschien is hier een ruimte huren dan iets voor jou.

Talent

Eindhoven heeft talent dat wij een kans willen geven aan De Caai. Door bijvoorbeeld talentvolle ondernemers werk- en/of experimenteerruimte te bieden. We proberen op alle mogelijk manieren cross-overs te bewerkstelligen tussen de tijdelijke gebruikers. Op deze wijze werken we aan een sterke community die, waar mogelijk, mee kan groeien met de ontwikkelingen aan De Caai.

Iets voor jou?

Het tijdelijke karakter van de eerste fasen aan De Caai zorgt ervoor dat het gebied vrijwel continu in beweging gaat zijn. Dit vraagt van jou als huurder dat je flexibel bent en wendbaar van aard, zodat de stroom aan veranderingen geen problemen oplevert. Heb jij interesse om een ruimte te huren aan De Caai voor een evenement of voor langere tijd? Bekijk dan de pagina Evenementen of Ondernemen.

Evenement organiseren
Werkplek huren
Agenda
  Evenementen organiseren
  Werkplek huren