Inspirerende verhalen van ondernemers

Iedere ondernemer die op het Campinaterrein is neergestreken, heeft zijn eigen verhaal. Hoe komen ze bij het Campinaterrein terecht? Wat is het verhaal achter hun bedrijf en wat doen ze precies? Wij laten de ondernemers aan het woord. Lees hun verhalen hieronder!

image alt

De Bottle Distillery

Op de plek waar vroeger de melk met paard en wagen binnenkwam, zit nu Bottle Distillery gevestigd met hun distilleerderij, slijterij, workshop- en horecaruimte. Eigenaar Mark Migchels (48) vertelt: “Toen we voor het eerst de Melkontvangst van het Campinaterrein binnenstapten, waren we eigenlijk meteen verkocht.”

Lees verder
image alt

PHOOD

Puur en gezond eten: dat staat centraal bij het restaurant PHOOD op het Campinaterrein. Vanaf februari bevindt deze hippe horecatent in het voormalige ketelhuis. Eigenaar Tim Elfring: “We wilden een plek creëren met planten en bomen, een plek waar je echt tot rust komt en waar je opgeladen weer weggaat. En niet volgepropt met eten. We maken dus gebruik van pure ingrediënten, geen toegevoegde suikers en glutenvrije producten.”

Lees verder
  Werkplek huren?
  Toekomstplannen