In De Bloom zijn de eerste appartementen al verkocht, lopen er opties en ook zijn er tekenafspraken ingepland. Er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Interesse? Vraag een optie aan! 

De Caai – koopwoningen en appartementen

Rust én reuring. Een tegenstelling die goed past bij jouw woonwensen. Hiervoor zit je goed op de Caai. Je woont hier dicht bij de stad, maar kunt je ook heerlijk terugtrekken in je eigen huis met tuin of groot terras. Op de Caai brengen wij in totaal 182 duurzame koopappartementen en stadswoningen in verkoop, verdeeld over 2 nieuwe woongebouwen. Is wonen op deze unieke locatie aan het water in een gezonde en inclusieve samenleving iets voor jou? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle updates!

image alt

Nieuwe woongebouwen

De Caai kent een gevarieerd koopaanbod. In totaal komen er 182 woningen en appartementen in de verkoop, verdeeld over 2 woongebouwen. Allereerst ontwikkelen we Bloom, in de hoek van de Melkfabriekstraat en Dirk Boutslaan, met 58 duurzame appartementen en 24 stadswoningen. In een latere fase volgt het laatste woongebouw, aan de kant van het Eindhovens Kanaal, met circa 100 koopappartementen. Ook dit gebouw gaat een naam krijgen die in lijn is met de namen van de overige gebouwen. Die naam wordt later bekend gemaakt.

Koopaanbod
image alt

Openbaar en privé

Stadswoningen en appartementen met industrieel karakter, passend bij het cultureel erfgoed van deze locatie, lekker veel lichtinval dankzij forse raampartijen, genoeg leefruimte én genoeg slaapkamers, een eigen parkeerplaats (bij sommige woningtypen inbegrepen). Gelijkvloers of meerdere woonlagen, direct aan het aangrenzende groen óf met adembenemend uitzicht. Het koopaanbod op De Caai biedt voor elk wat wils. Bovendien streven we een optimale balans na van openbaar en privé en alles wat daartussen zit. Zo zijn alle woningen voorzien van een eigen balkon én/of terras, maar kun je ook de rust en geborgenheid opzoeken in de groene binnentuin of gedeelde (dak-)tuin.

image alt

Wonen op de Caai?

Zie je jezelf wonen op De Caai en wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkeling op deze prachtige nieuwe woonlocatie in Eindhoven.

Woningaanbod