De bouwnummers van de stadswoningen en appartementen van Gebouw 2 staan live. Ga direct naar het woningaanbod of lees meer over het toegevoegde woningtype van Stadswoning Oost.

Ga snel kijken welke jouw favorieten zijn en maak alvast een wensenlijst!

De Caai – koopwoningen en appartementen

Rust én reuring. Een tegenstelling die goed past bij jouw woonwensen. Hiervoor zit je goed aan De Caai op het oude Campinaterrein. Je woont dicht bij de stad, maar kunt je ook heerlijk terugtrekken in je eigen huis met tuin of groot terras. Aan De Caai brengen wij in totaal 182 duurzame koopappartementen en stadswoningen in verkoop, verdeeld over 2 nieuwe woongebouwen. Is wonen op deze unieke locatie aan het water in een gezonde en inclusieve samenleving iets voor jou? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle updates!

image alt

Nieuwe woontorens

De Caai wordt een ‘living lab’ met een gevarieerd woningaanbod, zowel huur- als koop. In totaal komen er 182 woningen en appartementen in de verkoop, verdeeld over 2 woontorens. Allereerst ontwikkelen we ‘Gebouw 2’, in de hoek van de Melkfabriekstraat en Dirk Boutslaan, met 58 duurzame appartementen en 24 stadswoningen. Naar verwachting start de verkoop rond juni 2023. In een latere fase volgt ‘Gebouw 1’, aan de kant van het Eindhovens Kanaal, met in 100 koopappartementen. De échte namen van Gebouw 2 en Gebouw 1 maken we later op een passende wijze bekend. We kunnen wel alvast verklappen dat deze in lijn zijn bij de reeds in aanbouw zijnde torens met huurwoningen, De Fresh en De Flow.

image alt

Duurzame, innovatieve en sociale plek

De Caai ligt aan de Ring, langs het kanaal dat de Caai verbindt met het centrum. Het wordt een plek waar je woont, werkt en waar nieuwe verbindingen leiden tot nieuwe communities. Een gebied waar wordt gewerkt aan innovatie waar iedereen beter van wordt. Onvervalste ambacht in een nieuw jasje. Net als in tijden van de zuivelcoöperatie brengt De Caai initiatieven en mensen bij elkaar. Ondernemers worden in elkaars nabijheid geïnspireerd en komen tot samenwerkingen met een maatschappelijk doel, bewoners ervaren rust, ruimte en de mogelijkheden van samen zijn. Iets wat zeker is, is dat De Caai een sociale plek wordt. Waar allerlei soorten mensen zich welkom en prettig voelen, en waar mensen oog hebben voor elkaar én voor de wereld van (over-)morgen.

Visie De Caai
image alt

Openbaar en privé

Woningen en appartementen met industrieel karakter, passend bij het cultureel erfgoed van deze locatie, lekker veel lichtinval dankzij forse raampartijen, genoeg leefruimte én genoeg slaapkamers, een eigen parkeerplaats (bij sommige woningtypen inbegrepen). Gelijkvloers of meerdere woonlagen, direct aan het aangrenzende groen óf met adembenemend uitzicht. Het koopaanbod aan De Caai biedt voor elk wat wils. Bovendien streven we een optimale balans na van openbaar en privé en alles wat daartussen zit. Zo zijn alle woningen voorzien van een eigen balkon én/of tuin, maar kun je ook de rust en geborgenheid opzoeken in de groene binnentuin of gedeelde (dak-)tuin.

image alt

Wonen aan De Caai?

Zie je jezelf wonen aan De Caai? Zorg dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de koopwoningen en - appartementen. Wil je echt niks missen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je per e-mail altijd het laatste nieuws over De Caai.

  Planning
Hier wonen? Aanbod