Planning koopaanbod op De Caai

In De Caai, het nieuwbouwplan in Eindhoven, realiseren we circa 175 koopwoningen- en appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in meerdere fases die we na elkaar in verkoop brengen. De eerste fase bestaat uit 24 stadswoningen en 58 appartementen in De Bloom. Het laatste gebouw dat gebouwd wordt heeft naar verwachting 90 appartementen. De naam van dit gebouw in de laatste fase van De Caai wordt t.z.t. bekend gemaakt. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de koopwoningen en appartementen.

De Bloom in verkoop

Op 17 juli 2023 is de verkoop van De Bloom gestart en op 27 juli 2023 heeft de toewijzing van de woningen en appartementen plaatsgevonden. Beschikbaar aanbod staat online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Op vrije bouwnummers kun je direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Beschikbaar aanbod in De Bloom

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is 8 december 2023 gestart met de voorbereidingen voor de bouw van de stadswoningen en appartementen in Bloom. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners eind 2026 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

  Nieuws
  Aanbod