Planning

Hoe mooi is het om op een unieke locatie als De Caai in Eindhoven te wonen. Waar je een prachtige energiezuinige stadswoning of een appartement kunt kopen en waar je heerlijk jezelf kunt terugtrekken óf de verbinding met andere bewoners opzoekt? Het koopaanbod aan De Caai is verdeeld over 2 woontorens. Bekijk de planning!

image alt

Toren 2

Toren 2 is de werknaam van de woontoren met 53 koopappartementen en 24 stadswoningen. De echte naam houden we nog even geheim. De verschillende woningtypes en bouwnummers hebben we geplaatst bij het woningaanbod. Meld je aan voor de woningen en je ontvangt de komende tijd steeds meer informatie over de omgeving, de impressies, de prijzen en de plattegronden in je mailbox. Naar verwachting start de verkoop  rond mei/juni 2023.  

Toren 1

Toren 1 is gek genoeg de laatste toren met koopappartementen die op de planning staat. Net als alle andere woontorens krijgt Toren 1 ook nog een naam maar die onthullen we later. Hoe Toren 1 eruit gaat zien, welke appartement types er komen, wat ze gaan kosten en hoeveel het er zijn is nog niet definitief. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan hoef je niets te missen en blijf je maandelijks sowieso op de hoogte van De Caai. 

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de [pagina Woningen]. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het ook het nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van De Caai, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Als eerste plaatsen we de woningtypes met schetsimpressies, concept plattegronden en conceptprijzen online zodat je alvast kunt aanmelden bij jouw favoriete woningtype
  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start plaatsen we de bouwnummers met specificaties en conceptprijzen per woning op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Circa 1 maand voor start verkoop zijn de definitieve impressies en plattegronden klaar en weten we de definitieve prijzen. Op dat moment plaatsen we dat alles bij elk bouwnummer 
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven van de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Woning kopen.
  Nieuws
  Aanbod