Woningaanbod Toren 2 live

22 december '22

Goed nieuws! De stadswoningen en appartementen van Toren 2 staan online met de schetsen van de architect. Ook de conceptplattegronden staan erbij zodat je alvast een goede indruk krijgt van de indeling. Ga snel kijken en meld je aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype. 

image alt

Stadswoningen

Behalve appartementen komen in Toren 2 ook nog eens 24 prachtige stadswoningen met 4 woonlagen. De woningen vormen als het ware een grote U-vorm rondom een prachtig ontworpen binnentuin met het appartementengebouw statig aan de westzijde. Alle woningen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of een tuintje. Met een woonoppervlakte van 115 tot 141 m2 vind je altijd wel een woning die bij jou past.

Woningaanbod
image alt

Appartementen en penthouses

In Toren 2 begint het koopaanbod met 58 appartementen op de 4e verdieping. Er zijn diverse typen appartementen. Zo zijn er 2-kamer tussenappartementen, 3 kamer (hoek)appartementen in verschillende groottes, maar ook luxe penthouses op de 13e verdieping die een woonoppervlakte hebben van circa 200 m2.

Woningaanbod

Woon-zorg gemeenschap

Aan de westzijde van het woonblok zal ook een kleinschalige woon-zorg gemeenschap voor dementerenden worden gevestigd. Deze komt op de eerste 4 woonlagen onder de woontoren met koopappartementen. Wij zullen op een later moment, zodra het mogelijk is, middels een nieuwsbericht meer bekend maken over deze toekomstige buren.

De koopappartementen in woontoren en de woon-zorg gemeenschap zijn volledig gescheiden van elkaar en hebben ieder hun eigen toegang en entreelobby, fietsenstalling, liften en trappenhuizen.

Zowel de stadswoningen als de woon-zorg gemeenschap hebben een eigen privé buitenruimte op het dak van de parkeergarage. Deze buitenruimtes grenzen aan de gemeenschappelijke daktuin die je als bewoner van een stadswoning dus deelt met de bewoners van de woon-zorg gemeenschap. In het ontwerp van de daktuin is met veel zorg en aandacht rekening gehouden met de privacy van alle aanwonenden. Wij zullen in een later nieuwsbericht nog uitgebreid stilstaan bij het ontwerp en de inrichting van daktuin.

Binnenkort te verwachten

We zijn druk bezig om de stukken van de architect uit te werken en om te zetten naar mooie impressies en sfeerplattegronden die een goed beeld geven van van De Caai. Je moet dus nog even geduld hebben maar ondertussen kun jij je alvast aanmelden voor de woningtypes en een persoonlijk account van Mijn Eigen Huis aanmaken. Waarom dat belangrijk is lees je op de pagina Woning kopen. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan houden we je via e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen en voortgang. Nog niet aangemeld? Abonneer je dan onderaan de pagina op de nieuwsbrief.

Woningaanbod
Woning kopen? Lees alles over nieuwbouw kopen
Wil jij hier wonen? Koopaanbod aan De Caai