Bouwtermijnen Bloom

6 december '23

Koop je een nieuwbouwwoning in De Bloom? Dan krijg je te maken met bouwtermijnen. Bij nieuwbouw betaal je namelijk een bedrag voor de grond voorafgaand aan de bouw en de bouw van de woning in termijnen. Wil jij weten met welke bouwtermijnen je rekening moet houden? Bekijk dan de termijnschema’s per woningtype.

Wat houden bouwtermijnen in?

Je start met betalen voordat de bouw begint. Dat is niet direct het hele aankoopbedrag, de grondkosten worden in één keer betaald via de notaris. Zodra de bouw is gestart, betaal je de stadswoning / het appartement verdeeld over meerdere termijnen. Hoeveel termijnen dat precies zijn, verschilt per type en is hieronder aangegeven. Je betaalt het termijnbedrag op het moment dat dat deel van de stadswoning / het appartement klaar is. Je ontvangt dan een factuur, die je binnen twee weken betaalt. De laatste termijn betaal je vóór de oplevering van de stadswoning / het appartement.

Termijnschema's

Hieronder vind je de termijnschema's van de stadswoningen en appartementen per verdieping in De Bloom. Bij dit termijnschema staat vermeld in welk kwartaal en jaar de aannemer op basis van de huidige prognose verwacht dat een termijn verschuldigd is. De termijnen hoeven niet in volgorde te worden betaald. Het kan namelijk zijn dat de werkzaamheden van een bepaalde termijn eerder zijn afgerond en daarmee de termijn verschuldigd is. Je kunt in dit schema zien welk gedeelte van de totale koopsom op welk moment betaald is. De verwachte bouwtijd van de woningen is drie jaar, waarbij de oplevering gepland staat voor eind 2026.

Stadswoningen

Bouwtermijnen Stadswoningen

Appartementen

Bouwtermijnen appartementen
Waar ligt welk appartement of woning Woningconfigurator
Hier wonen? Beschikbaar aanbod