Bepaal je indeling

2 mei '23

Waar komt jouw bank te staan? Wie krijgt welke slaapkamer? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De sfeerplattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast ingekleurd en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning of appartement kunt indelen!

De plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Zodra de verkoop start kun je ook de gedetailleerde verkooptekeningen(op schaal) per bouwnummer downloaden. Op dat moment zijn ook de zogenoemde 'optietekeningen' beschikbaar. Op een optietekening worden ook de meest gekozen opties (bijvoorbeeld een uitbouw) getoond. Je vindt de geïllustreerde plattegronden bij het woningaanbod op deze website. Bekijk de woningen en de bijbehorende plattegronden.

Bekijk de plattegronden
image alt

Maak alvast een indelingsplan

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Zodra de verkoop start kun je ook de gedetailleerde verkooptekeningen(op schaal) per bouwnummer downloaden. Je vindt de geïllustreerde plattegronden bij het aanbod op deze website. Bekijk de woningen en de bijbehorende plattegronden.

Plattegronden per bouwnummer
Vragen? Contact
Welke woning past bij jou? Woningaanbod