Definitieve prijzen Gebouw 2

13 juni '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie stadswoning of appartement in De Caai? Kijk dan eens naar de eerste definitieve impressies die al af zijn. Hoe mooi wordt dat? En natuurlijk wil je ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen al maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning binnen jouw budget past en regel alvast een financiële check. Lees ook waarom dat in jouw voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief duurzame voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Gebouw 2 zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals een WKO van Eteck en zonnepanelen. De prijzen zijn vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning?

Bekijk de woningen
image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning of appartement is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 82 appartementen en stadswoningen van Gebouw 2 aan De Caai start binnenkort al. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip 1: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete bouwnummer is, is het verstandig om een financiële check te regelen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

Tip 2: Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

Regel een financiële check Financiële check
Wonen aan de Caai? Aanbod