Jouw nieuwe keuken

7 juli '23

De keuken is het hart van elk huis. Hier kook je voor je lief, maak je huiswerk, bak je verjaardagstaarten, organiseer je gezellige familiediners en klets je tot diep in de nacht met vrienden. Een bijzondere plek, helemaal van jou. Daarom worden alle woningen en appartementen in De Bloom opgeleverd met een complete keuken. Goed nieuws toch? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Jouw keuken in de Stadwoning

Er zijn diverse typen Stadswoningen. Zo hebben de Stadswoningen Noord type C2 en Zuid type C1 en Oost type C3 een Nuva keuken in hoekopstelling met luxe apparatuur zoals een inductiekookplaat, een vaatwasser, koelkast en afzuigschouw van Siemens. 

 

Koken doe je aan de zijde die tegen de wand wordt geplaatst. Daar is de inductiekookplaat en afzuigschouw en ook de koelkast en de multifunctionele oven. Het spoelgedeelte met de vaatwasser is aan de zijde waar je vrij de ruimte in kijkt. 

 

De overige Stadswoningen Oost Type C4 t/m C7 hebben een keuken in wandopstelling en zijn voorzien van gelijke apparatuur van Siemens als de overige stadswoningen.

Er zijn meerdere kleuren voor de frontjes en ook volop keuze uit diverse  grepen en knoppen. De laden en deuren zijn voorzien van 'soft-close'.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen 

Type C1, C2 en C3

C1, C2 en C3

Type C4 t/m C7

Type C4 t/m/C7

Appartement type A1

De basis voor de keukens van de 2-kamerappartementen type A1 is een wandopstelling. Er zijn verder vele opties om je keuken naar eigen smaak en wens in te richten. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren en is er keuze uit een grote diversiteit aan grepen en knoppen. De lades én deuren zijn voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten. Apparatuur in de wandopstelling zoals keramische kookplaat, wandschouw en inbouwkoelkast zijn van Wirlpool.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen 

Bekijk dit appartement
A1
A2 en A4

Appartement type A2 en A4

De 3-kamer hoekappartementen hebben standaard een keuken in wand- en schiereiland opstelling. Zonder meerprijs kun je kiezen uit meerdere kleuren en ook is er een divers aanbod in grepen en knoppen. De lades én deuren sluiten geruisloos omdat ze voorzien van 'soft close'.

Je maakt de heerlijkste maaltijden op de keramische kookplaat. Er is een wandschouw en uiteraard mag ook de koelkast niet ontbreken. Alle apparatuur is van Wirlpool en maakt jouw keuken kompleet.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen 

Bekijk deze appartementen

Appartement A5

Standaard bij Appartement type A5 is een keuken in hoekopstelling waarbij het spoelgedeelte vrij de ruimte inkijkt. Zonder meerprijs kun je kiezen uit meerdere kleuren en ook is er een divers aanbod in grepen en knoppen. De lades én deuren sluiten geruisloos omdat ze voorzien van 'soft close'.

De apparatuur in de wandopstelling zoals keramische kookplaat, wandschouw, een combimagnetron en koelkast, zijn van Wirlpool. In het spoelgedeelte vind je een rvs spoelbak en een keukenmengkraan van Franke.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen 

Bekijk dit appartement
type A5
A6-A7

Appartement type A6-A7

De Appartementen Type A6 en A7 hebben in de basis een keuken met kook'eiland', vrijstaande hoge kast en een spoeleiland. Zonder meerprijs kun je kiezen uit meerdere kleuren en ook is er een divers aanbod in grepen en knoppen. De lades én deuren sluiten geruisloos omdat ze voorzien van 'soft close'.

Koken doe je op de keramische kookplaat en in de combimagnetron met grill en heteluchtfunctie maak je de heerlijkste maaltijden. Er is een wandschouw, een koelkast en uiteraard mag ook de vaatwasser in het spoeleiland niet ontbreken. Alle apparatuur is van Whirlpool en maakt jouw keuken compleet.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen

Bekijk deze appartementen

Penthouse

De 2 penthouses hebben een luxe Siematic keuken van Goergen Keukens die opgesteld is met een kastenwand en kook- spoeleiland. Wil je een andere kleur of grepen en knoppen? De kastenwand bestaat uit 4 hoge kasten waarvan 1 met een Siemens koel/vriescombinatie en een andere kast heeft een multifunctionele oven met magnetron van Siemens. 

Het keukeneiland heeft een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging. Er is een ingebouwde, een twist contactdoos, een rvs spoelbak, een composiet werkblad en staat tegenover de kastenwand. In het eiland mag de geïntegreerde vaatwasser van Siemens niet ontbreken. Het werkblad is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Bekijk de frontkleuren
Bekijk de werkbladen

Bekijk de penthouses
A8
  Bekijk de woningen en appartementen
  Bekijk ook het luxe sanitair