Hier wil je wonen! Bekijk nu alle impressies.

11 augustus '23

Wil jij graag wonen op De Caai? De verkoop is inmiddels gestart en de meeste impressies stonden al online bij het woningaanbod maar nu zijn ze allemaal compleet! En had je al een indruk gekregen van deze unieke locatie? Bekijk dan nu alle beelden die tot in detail zijn uitgewerkt. Hier wil je wonen!

Uitgewerkt tot in de details!

De artist impressions, nu compleet met een animatie, de vogelvlucht van De Caai en een gedetailleerd panoramabeeld van de binnentuin van De Bloom, bieden een glimp van wat jij als de toekomstige bewoner kunt verwachten van de appartementen, de woningen de hele loactie van De Caai.

Het panoramabeeld van de binnentuin laat zien hoe deze is ontworpen als een rustgevende en vooral groene plek. Met weelderige beplanting en gezellige zitjes, is het een plek waar je lekker ontspannen rond kunt lopen, even weg uit de hectiek van de dag. 

Vanuit de binnentuin klik je eenvoudig naar een appartement of stadswoning zodat je die van binnen kunt bekijken.

Hier wonen?

Verkoop gestart, nog een paar bouwnummers vrij

De verkoop is gestart, de toewijzing is gedaan en inmiddels staan de eerste tekenafspraken gepland. Was je te laat met inschrijven, greep je net mis of heb je de start verkoop gemist? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Ga kijken bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan als er een appartement of stadswoning naar jouw zin bij zit. Je hoort op werkdagen binnen 24 uur of je een optie hebt.

Actueel aanbod
Actueel Meer nieuws
Hier wonen? Beschikbaar aanbod