Verkoopprocedure en makelaar

24 mei '23

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact. Alles kan, niets moet. Aan jou de keus. Voor De Caai hebben we Van Santvoort Makelaars voor je klaar staan.

Van Santvoort Makelaars

"Wij zijn trots om als van Santvoort Makelaars betrokken te zijn bij de verkoop van de Caai. De passie van ons nieuwbouwteam ligt bij het begeleiden van nieuwe kopers om hun perfecte woning te vinden. De Caai wordt een moderne nieuwe stadswijk dichtbij het centrum van Eindhoven, een mooie kans voor u om hier onderdeel van uit te kunnen maken! Wij staan in de startblokken voor de verkoop. Onze deuren staan altijd open en wij verwelkomen u graag voor een kopje koffie bij ons kantoor op Strijp-S."

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65
5716 BB Eindhoven
tel: 040 - 26 92 530

Inschrijving en toewijzing

Als de online verkoop van Gebouw 2 start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via een persoonlijk account. Na een inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats. Daarbij hanteren we aan aantal criteria. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Meer over online een woning kopen

Binnenkort te verwachten

Voordat de verkoop start heb je nog heel veel informatie van de woningen van ons tegoed. Denk bijvoorbeeld aan definitieve impressies van de woningen, de definitieve prijzen maar ook informatie over duurzaamheid en de afwerking van de woningen. Hierover binnenkort meer!

  Online kopen
  Woningaanbod