Sneak preview van De Caai

20 maart '23

De Caai is straks een fantastische plek om te wonen, werken en leven. Een moderne nieuwe stadswijk met veel groen en ruimte om samen te komen. En dat zie je straks allemaal terug in de impressies! Achter de schermen zijn we druk bezig om de schetsen van de architecten en de landschapsarchitect uit te werken tot mooie, realistische impressies zodat jij een nóg beter beeld krijgt van de toekomstige Caai en het koopaanbod.

image alt

Van standpunt tot concept

De ontwerpen die van de architect bij ons binnenkomen laten we uitwerken tot beelden die de werkelijkheid heel dicht benaderen. We kijken hoeveel interieur- en exterieur impressies we nodig hebben om het geheel goed in beeld te brengen en vervolgens bepalen we standpunten die informatief zijn maar ook die de sfeer heel goed laten zien. De impressiemaker gaat aan de slag met de ontwerpen, de kleuren en materialen maar ook met de inrichting van het openbaar gebied. 

Binnenkort te verwachten

Stap voor stap komen we steeds dichter bij de start verkoop van de eerste appartementen en stadswoningen aan De Caai. Binnenkort komen per woningtype de bouwnummers online met de conceptprijzen en de impressies. Verder volgen de sfeerplattegronden zodat je ook weet hoe de indeling van jouw favoriete woning of appartement precies is. Naar verwachting start de verkoop medio mei, en dat is al snel! Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel want dan hoef je niets te missen!

  Woning in een groene omgeving
  Koopaanbod aan De Caai