Start bouw de Bloom en de Pure

8 december '23

In de Melkfabriek op de Caai is op 7 december 2023 de start bouw gevierd van de gebouwen de Bloom en de Pure. Samen met kopers en alle betrokkenen werd het glas geheven op een voorspoedige bouw.

In snel tempo krijgt de Caai verder vorm en volgt fase 2 naadloos op de eerste fase waarvan de contouren van de 2 gebouwen de Fresh en de Flow de inmiddels nadrukkelijk zichtbaar zijn.

image alt

De Bloom en de Pure: een mix aan nieuwe bewoners

De Bloom en de Pure worden een thuis voor bewoners van 145 middenhuur- (BPD Woningfonds) en 71 sociale huurwoningen (Woonbedrijf), een woonzorggemeenschap met 42 woningen voor mensen met dementie (Het Gastenhuis) en 82 koopwoningen. Huybregts Relou is de aannemer.

In beide woongebouwen zorgt een collectieve binnentuin, ontworpen door DELVA voor mooie plekken voor ontmoeting. Daarmee wordt de community op de Caai verder versterkt. Onder de Bloom komt een parkeergarage met 85 parkeerplaatsen. De woongebouwen zijn ontworpen door LEVS architects. De Bloom wordt naar verwachting eind 2026 opgeleverd, de Pure enkele maanden later.

  Meer nieuws
  Koopaanbod