Wonen, werken en genieten van ruimte in één!

31 juli '23

Ontdek de ultieme combinatie van comfortabel thuiswerken en professionele ambitie in de stadswoningen van De Bloom! Met een ruimte op de begane grond, ideaal voor jouw bedrijf aan huis, kun je wonen en werken perfect combineren. En alsof dat nog niet genoeg is, álle stadswoningen hebben op de begane grond een royale plafondhoogte van maar liefst 3.60 m. Hier word je dagelijks verwelkomd door een gevoel van vrijheid en luxe. Welke stadswoning je ook kiest, je geniet altijd van een ruimtelijk gevoel. Kies je voor het gemak van thuiswerken of voor de voordelen van een slimme eetkeuken-woonkamer scheiding? Dat wordt nog moeilijk kiezen!

image alt

Stadswoningen C1-C2-C3: bedrijf aan huis mogelijk

Ervaar het gemak van thuiswerken en creëer je eigen kantoor op de begane grond, perfect voor jouw bedrijf aan huis. In artikel 3.4.2 van het bestemmingsplan voor de Caai staat dat je wonen kunt combineren met een aan-huis-verbonden beroep of kleinschalige bedrijvigheid. Voorbeelden zijn gastouderopvang, detailhandel via internet zonder opslag/verkoop aan huis, administratiekantoor of bijvoorbeeld het uitvoeren van (para)medische, therapeutische, ontwerp-technische beroepen.

Deze mogelijkheid biedt je de flexibiliteit om jouw werkruimte volledig aan te passen aan jouw behoeften, waardoor je het gemak en comfort van thuiswerken kunt combineren met jouw professionele ambitie. Ideaal!

image alt

Hoge plafonds van 3.60 m!

Stap een ruimte binnen met een hoog plafond en je wordt meteen begroet door een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. Met een royale hoogte van maar liefst 3,60 meter op de begane grond, genieten bewoners van de stadswoningen iedere dag van dit gevoel. Daarnaast creëert het natuurlijke licht, dat door de hoge ramen naar binnen valt, een plezierige ambiance die de ruimte een luxe uitstraling geeft.

image alt

Stadswoningen C4 t/m C7: Keuken op begane grond

Wist je dat het scheiden van de keuken en de woonkamer een aantal voordelen met zich meebrengt? Met de woonkeuken op de begane grond blijven die heerlijke kookgeuren beneden hangen en dringen ze niet snel door tot de woonkamer. Maar dat is nog niet alles! In de woonkeuken geniet je met het gezin of met vrienden met z'n allen aan de eettafel en kan je in de woonkamer rustig een filmpje kijken of lekker ontspannen met een boek op de bank en zicht op het groen van de rustige daktuin.

Met de keuken en woonkamer verdeeld over 2 woonlagen benut je beide woonlagen optimaal! En als kers op de taart, biedt de woonkamer op de 1e verdieping meer privacy, zonder nieuwsgierige blikken vanaf de straat! Kortom, met deze slimme indeling geniet je niet alleen van een efficiënter gebruik van de ruimte, maar ook van een frisse, rustige woonomgeving!

Wat is de planning? Planning De Caai
Ook wonen in De Caai? Ontdek het aanbod