Woningen en appartementen van De Bloom zijn toegewezen

27 juli '23

De inschrijfperiode voor De Bloom is woensdag 26 juli gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Als je een optie hebt! En dan?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning of appartement?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Er zijn nog bouwnummers vrij en heb jij geen woning van jouw voorkeur toegewezen gekregen, maar wil je wel wonen in De Bloom? Bekijk dan het actuele beschikbare aanbod op de pagina woningen.

Bekijk het beschikbare aanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
Ontdek De Bloom Woningaanbod