De Hallen

De Hallen op het terrein van De Caai zijn een uniek stukje erfgoed in Eindhoven. De kenmerkende bogen op het dak zijn een van de belangrijkste herkenningspunten aan het oude Campinaterrein. De plannen voor de toekomst van De Hallen zijn nog niet bekend, maar in de huidige vorm van het terrein kunnen innovatieve ondernemers hier terecht om zich tijdelijk te vestigen. Zodra er meer bekend wordt over de toekomstplannen van De Hallen en de definitieve bedrijfsruimtes in dit gebouw, communiceren wij dat op deze pagina. 

image alt

Over De Hallen

Op dit moment zijn er nog enkele ruimtes vrij binnen De Hallen. Echter betreft dit wel tijdelijke verhuur totdat de plannen voor De Hallen meer vorm gaan krijgen. De ruimtes die in de tijdelijkheid nog vrij zijn, zijn momenteel beschikbaar tot eind december 2022. Afhankelijk van de planontwikkeling zit hier eventueel nog rek op. Heb jij interesse in een tijdelijke ruimte in De Hallen? Neem dan contact met ons op via onderstaande link om te kijken naar de mogelijkheden. 

image alt

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een (tijdelijke) bedrijfsruimte in De Hallen? Vul vooraf deze vragenlijst in en stuur deze mee in jouw e-mail gericht aan:

Rob Plooij
BPD Gebiedsontwikkeling

mailto:r.plooij@bpd.nl

Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden in behandeling genomen. Aan de hand van de vragenlijst nemen wij vervolgens contact met jou op. 

Stuur e-mail
  Bekijk het laatste nieuws
  Bekijk de IJsfabriek