Melkfabriek

Als je denkt aan het oude Campinaterrein, dan denk je automatisch aan de Melkfabriek. Dit was en ís het centrum van De Caai. De Melkfabriek is een iconisch gebouw aan De Caai en is het middelpunt van het terrein. Bij de vernieuwing van de Melkfabriek wordt rekening gehouden met de historie. Daarom blijft het gebouw deels bewaard en worden het heden en verleden gecombineerd tot een sfeervolle en spraakmakende leef- en werkomgeving. Dit kan de plek zijn waar jij straks met jouw bedrijf gevestigd zit. 

image alt

Over de Melkfabriek

De Melkfabriek was ooit de plek waar dagelijks zo’n 1.500 liter melk door de productiemachines vloeide. Straks is het het kloppend hart voor bedrijven rondom future food & health te midden van vijf nieuwe, moderne woontorens. Na de renovatie en herontwikkeling van de gebouwen blijven historische details en authentieke kenmerken zo veel mogelijk behouden. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar kunnen vinden en ontmoeten, ontstaan in de Melkfabriek een centrale transparante hal en een waar stadsbalkon. Het geheel wordt voorzien van veel groen, hout en glazen wanden. De iconische architectuur in combinatie met duurzaam materiaalgebruik zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Melkfabriek in beeld

Plattegronden

In de Melkfabriek zijn vanaf 1 april 2024 onderstaande units beschikbaar. Het is ook mogelijk om units te splitsen. Bekijk de kenmerken per unit hieronder en bezoek ook eens www.melkfabriekeindhoven.nl

 

 

 

Bedrijfsruimte en kantoor Huurprijs Verdeling Plattegrond

Unit 1

1056 m2

n.n.b.

Begane grond
1e verdieping

Download

Unit 2 (optie)

176 m2

n.n.b.

Begane grond
1e verdieping

Download

Unit 3

524 m2

n.n.b.

Begane grond

Download

Unit 4

496 m2

n.n.b.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Download

Unit 5

442 m2

n.n.b.

1e verdieping

Download

Unit K1 (optie)

411 m2 

n.n.b.

Kelder

Download

Unit K2

528 m2

n.n.b.

Kelder

Download

 

Bekijk de plattegronden (per unit)
image alt

Visuals

Ben jij benieuwd geworden hoe de Melkfabriek er ongeveer uit gaat zien? Bekijk dan de impressies van de buiten én binnenkant. Dit geeft jou een goede indruk van de verschillende units en de sfeer van het gebouw.

image alt

Neem contact op

Boudie Hoogedeure
Geva Vastgoed

Mobiel: + 31 (0)6 53397062
Telefoon: + 31 (0)40 251 5267

[email protected]

Stuur e-mail
  Bekijk het laatste nieuws
  Bekijk de IJsfabriek