De Melfabriek is mooier geworden dan de impressies!

22 september '23

Vaak wordt gezegd dat impressies een mooier beeld geven dan de werkelijkheid en valt het resultaat wat tegen. Maar dat geldt zeker niet voor de monumentale Melkfabriek! De werkzaamheden zijn afgerond en potentiële huurders kunnen zich melden voor de diverse units.

Huurders gezocht voor de bedrijfsunits

De werkzaamheden zijn zo goed als afgerond. Nu zoekt GEVA Vastgoed huurders voor de bedrijfsunits in Melkfabriek. De eerste die zich gaat vestigen op de hele 2e verdieping is BPD Ontwikkeling. Zij zijn verantwoordelijk voor de vorig jaar gestarte bouw van zo’n 700 woningen op De Caai. Bedrijven kunnen pas in april 2024 het gebouw betrekken vanwege de bouwveiligheid: tot die tijd wordt er nog gebouwd aan De Fresh die tegen en half boven de Melkfabriek verrijst. Intussen kunnen huurders wel hun nieuwe ruimte naar eigen wensen inrichten.

Bekijk de units van de Melkfabriek

Contact met GEVA

Renovatie IJsfabriek

Nu de renovatie van de Melkfabriek zo goed als afgerond is, is GEVA Vastgoed begonnen aan de renovatie van het 2e monumentale gebouw op De Caai: de IJsfabriek waar Campina ijs en melkpoeder maakte. De sloopwerkzaamheden van de later toegevoegde delen en het interieur is in volle gang. Daardoor zijn bijvoorbeeld de halfronde fuseedaken met hun trekstangen goed zichtbaar. Bij de verbouwing krijgt ook dit gebouw net als de Melkfabriek feitelijk een nieuwe geïsoleerde gevel die een remake is van de oude.

IJsfabriek

Presentatie Melfabriek en IJsfabriek aan bedrijfsmakelaars

Donderdag 14 september presenteerden BPD gebiedsontwikkeling, GEVA Vastgoed en de architecten Niels Olivier van Niels Olivier Architect en Harrie van Helmond van Van Helmond Architecten de visie, planning en huurmogelijkheden aan de bedrijfsmakelaars van Eindhoven. 

Reacties van die dag: "De ziel van de gebouwen is zorgvuldig bewaard gebleven en de visuals worden overtroffen door de werkelijkheid". Dat waren 2 conclusies na afloop. Een mooier compliment konden we niet ontvangen!

Bedrijfsmakelaars De Caai
  Melkfabriek en IJsfabriek
Bedrijfsunit huren? Neem contact op met GEVA Vastgoed