Eerste bedrijfsunit in de Melkfabriek in gebruik genomen

5 juni '24

Op maandag 3 juni was het een bijzondere dag voor BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling regio Zuid. Het regiokantoor nam officieel haar intrek in het historische gebouw “De Melkfabriek” op De Caai in Eindhoven.

image alt

Welkom in de Melkfabriek

Tijdens de feestelijke opening werden de medewerkers van BPD verwelkomd door GEVA Vastgoed. Erik Leijten, directeur van BPD, ontving symbolisch de sleutel van hun nieuwe kantoor. Als warm welkom kregen alle medewerkers een flesje melk met een label waarop stond: “Welkom in de Melkfabriek, veel plezier op je nieuwe werkplek.”

De verhuizing naar De Melkfabriek markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van De Caai, waar oud en nieuw samenkomen in een unieke stadswijk. 

image alt

Persoonlijke wensen

De kantoorunit van BPD bevindt zich op de tweede verdieping en werd officieel in gebruik genomen. Iedere medewerker bevestigde een slotje op de authentieke loopbrug, waarop persoonlijke wensen stonden geschreven over wat het nieuwe onderkomen voor hen zal betekenen.

Na de officiële opening was er gelegenheid om het kantoor te bezichtigen en een plekje uit te zoeken. De dag werd gestart met een toost, waarbij een cocktail van buurman Mark Migchels (Bottle Distillery) werd geserveerd. Ook genoten de aanwezigen van een gezamenlijke lunch, bereid door Tim Elfring van Phood Farm, die eveneens een bewoner is van De Caai.

Contact

Heb je vragen, ben je op zoek naar informatie over de units of wil je een bezichtiging op de locatie? Neem dan contact op met Boudie Hoogedeure via 06 53397062 of via [email protected]

  Contact
  Melkfabriek