Eerste huurder Melkfabriek bekend

18 januari '24

Eind 2023 ondertekenden Geva Vastgoed en BPD, Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, de huurovereenkomst van een bedrijfsunit in de Melkfabriek. Hiermee is BPD de eerste huurder die in de loop van het jaar naar de Caai gaat verhuizen.

'We zullen ons hier Caai-snel thuisvoelen'

Erik Leijten, directeur BPD regio Zuid: “Als eerste huurder zullen wij in de loop van het jaar naar de Melkfabriek op De Caai verhuizen, we kijken er enorm naar uit! Het nieuwe kantoor bevindt zich in het hart van deze prachtige gebiedsontwikkeling. Bij de verandering van de melkfabriek tot kantoor is goed gekeken hoe elementen uit het verleden en de functie van het gebouw konden worden behouden. Duurzaamheid was hierbij zeker een van de belangrijkste pijlers; dit zie je niet alleen terug in de inrichting, maar ook bij de (her)gebruikte materialen en in het gehele doorgevoerde concept.

Ons nieuwe kantoor en de inrichting lenen zich ook heel goed voor interactie en kennisdelen. Dit zorgt voor dynamiek, niet alleen binnen ons eigen team en met onze samenwerkingspartners, maar ook met anderen die we gaan tegenkomen op de Caai. We creëren echt een community waarin we zelf ook actief zullen deelnemen. We zijn allemaal supertrots op ons nieuwe pand in Eindhoven; ik heb er alle vertrouwen in dat we ons ‘Caai’-snel thuis zullen voelen!”

Melkfabriek

de Melkfabriek

Melkfabriek
Melkfabriek

De Melkfabriek was en ís het centrum van De Caai. Het is een iconisch gebouw aan De Caai en het middelpunt van het terrein. Bij de vernieuwing van de Melkfabriek is rekening gehouden met de historie. Hier worden het heden en verleden gecombineerd tot een sfeervolle en spraakmakende leef- en werkomgeving. Dit is de plek voor jouw onderneming!

Nog enkele units beschikbaar!

De Melkfabriek is een fantastische en inspirerende werkomgeving. Ben jij op zoek naar een ruimte voor jouw onderneming? Dan is er goed nieuws want er is nog beschikbaar aanbod!

Heb je vragen, ben je op zoek naar informatie over de units of wil je een bezichtiging op de locatie? Neem dan contact op met Boudie Hoogedeure via 06 53397062 of via [email protected]

  Contact
  Beschikbare units in de Melkfabriek