Maak kennis met...deWaterAmbassade

12 september '19

Toekomstgericht, innovatief, design, kennisdeling, inspiratie...dat is waar de WaterAmbassade aan werkt en waar het Campinaterrein voor staat. De WaterAmbassade vind je binnenkort in het Het Lab; de plek die vroeger tijdens de zuivelproductie bekend stond om experimenten en innovatie.

Platform watergerelateerde design partijen

De WaterAmbassade is een platform waar watergerelateerde design partijen bij zijn aangesloten. Een van de doelen van het platform is om bij te dragen aan een duurzame, watervriendelijke samenleving.

Binnen het platform ontmoeten partijen elkaar en wordt kennis gedeeld. Door deze kennisdeling wordt innovatie versneld. En dat is nodig voor ontwerpers om de omslag te maken van idee naar product, van geest naar materie, van ideaal naar realiteit. Door in een vroeg stadium designers, overheid, kennis- en onderzoeksinstellingen, bedrijven en eindgebruikers aan elkaar te koppelen, ontstaat een creatieve Water Hub, waar met een toekomstgerichte blik wordt samengewerkt in verrassende dwarsverbindingen.

Loop binnen tijdens de DDW19

Tijdens de Dutch Design Week 2019 is deWaterAmbassade geopend! Loop Het Lab binnen en laat je inspireren door het beeld van de supertoekomst die deWaterAmbassade voor ogen heeft: op weg naar een zelfvoorzienende, circulaire, duurzame waterketen.