Ondernemen aan De Caai

24 maart '22

Aan De Caai komen de Melk- en IJsfabriek opnieuw tot leven. Twee iconische gebouwen in Eindhoven krijgen een herbestemming. Deze transformatie levert straks een sfeervolle spraakmakende werkomgeving die de uitstraling en geschiedenis van het terrein eer aan doen. Iets voor jouw onderneming?

De Melkfabriek

De Melkfabriek kent 5 bedrijfsruimtes verdeeld over de begane grond, de 1e en 2e verdieping. Stuk voor stuk prachtige ruimtes variërend in grootte van circa 504 m2 tot maar liefst 1048 m2. Een centrale hal is het middelpunt van het gebouw waar iedereen kan samenkomen en is een ruimte waar veel aandacht is voor groen, hout en glas. 

De units zijn naar verwachting vanaf begin 2024 beschikbaar. Meer informatie over de units vind je op www.melkfabriekeindhoven.nl.

De IJsfabriek

De IJsfabriek heeft een open, transparante karakter en kent 3 bedrijfsruimtes. Uitgerust met moderne voorzieningen maar met behoud van karakter. De oude fabriek krijgt de bestemming die het terrein eer aan doet. Vanaf begin 2024 komen er 3 bedrijfsruimtes beschikbaar in de IJsfabriek.

Meer informatie over de units vind je op www.ijsfabriekeindhoven.nl.

image alt

Neem contact op

Boudie Hoogedeure
GEVA Vastgoed

Mobiel: +31 (0)6 53397062
Telefoon: +31 (0)40 251 5267

[email protected]

Stuur e-mail
  Bedrijfsaanbod aan De Caai
  Ondernemen aan De Caai