Ondernemer aan het woord: Bottle Distillery

26 juni '20

Het Campinaterrein is een bruisend stukje Eindhoven waar steeds meer ondernemers hun weg naar toe weten te vinden. De locatie wordt verder ontwikkeld, er worden evenementen georganiseerd en er vinden activiteiten plaats. Wat brengt deze ondernemers om op deze locatie hun bedrijf te vestigen? Hoe komen ze bij het Campinaterrein terecht en wat doen ze precies? Wij zijn in gesprek gegaan met een van deze ondernemers, Mark en Dianne van Bottle Distillery, om hun verhaal te horen.

Bottle Distillery

Op de plek waar vroeger de melk met paard en wagen binnenkwam, vind je nu Bottle Distillery met hun distilleerderij, slijterij, workshop- en horecaruimte. Mark (48) en zijn vrouw Dianne (46) zijn sinds 2019 gevestigd op deze locatie.

“Mensen willen weten wat hier gebeurt, en dat begrijp ik. Er is een hoop bedrijvigheid. Ik hoop dat het Campinaterrein écht gaat bruisen, want dat verdient deze plek. De locatie is te gaaf en te mooi om te vergeten. Er worden steeds meer activiteiten georganiseerd en er zijn leuke onderlinge samenwerkingen tussen ondernemers. De optelsom van de individuele bedrijven moet het Campinaterrein gaan maken. En dat moet uiteindelijk een versterkend effect krijgen, zodat deze locatie een echt begrip wordt in Eindhoven. Ik ben in ieder geval blij dat we onderdeel mogen uitmaken van de wederopbouw van het Campinaterrein.”

Benieuwd naar het volledige verhaal van Bottle Distillery? Bekijk het filmpje en lees hoe Mark en Dianne deze locatie ervaren.  

Lees het volledige interview

Het Campinaterrein

Voordat op het Campinaterrein wordt gewoond, kom je naar het gebied om evenementen te bezoeken en ondernemers te ontmoeten. Op deze locatie geven wij talent een kans. Dit doen wij door bijvoorbeeld talentvolle ondernemers werk- en/of experimenteerruimte te bieden en de mogelijkheid te geven om evenementen te organiseren. Het Campinaterrein is een plek waar je komt om te experimenteren, te creëren en talenten te ontdekken.

Huurruimtes bekijken
Vragen over het Campinaterrein? Neem contact op
Meer lezen? Naar het nieuwsoverzicht