Tweede huurder Melkfabriek bekend

27 maart '24

Leuk nieuws voor alle sportliefhebbers! Een splinternieuwe sportschool zal medio juni 2024 haar deuren openen op de bruisende locatie De Caai, dé nieuwste hotspot van Eindhoven. Met uitgebreide fitnessapparatuur en professionele begeleiding biedt 040Fit jou een complete work-out ervaring aan op een toffe locatie namelijk in het souterrain van de voormalige melkfabriek. Word jij één van de eerste fitnessfanaten in deze gloednieuwe vestiging?

'Iedereen is welkom bij 040FIT'

Louis Manche eigenaar van 040FIT: "Ik ben verheugd om aan te kondigen dat 040FIT binnenkort zijn deuren zal openen op De Caai. Medio juni 2024 hopen wij jullie te kunnen verwelkomen bij onze prachtige nieuwe locatie!

Met onze moderne faciliteiten en gecertificeerde trainers staan we klaar om u te begeleiden met het behalen van je sportdoelen. Of het nu gaat om het opbouwen van spiermassa, het verliezen van gewicht, of het verbeteren van uw algehele gezondheid, bij 040FIT vinden we een programma dat perfect bij uw behoeften past.

Of u nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met het behalen van je sportdoelen, iedereen is welkom bij 040FIT. Samen zullen we werken aan het verwezenlijken van uw doelen en het creëren van een sterker, gezonder leven."

Melkfabriek

de Melkfabriek

Melkfabriek
Melkfabriek

040Fit staat voor samen werken aan het verwezenlijken van doelen en het creëren van een sterker, gezonder leven!

Nog enkele units beschikbaar!

De Melkfabriek is een fantastische en inspirerende werkomgeving. Ben jij op zoek naar een ruimte voor jouw onderneming? Dan is er goed nieuws want er is nog beschikbaar aanbod!

Heb je vragen, ben je op zoek naar informatie over de units of wil je een bezichtiging op de locatie? Neem dan contact op met Boudie Hoogedeure via 06 53397062 of via [email protected]

Wil je iets vragen? Neem contact op
Jouw bedrijf op De Caai? Beschikbare units in de Melkfabriek