De wooncoach begeleidt jouw woonwensen

12 september '23

Jouw woning in De Bloom is straks voorzien van een moderne afwerking en veel comfort. Zo zijn alle appartementen en stadswoningen voorzien van vloerverwarming en geïsoleerd volgens de laatste normen. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om alles naar jouw smaak en wensen in te richten. De wooncoach van Huybregts Relou is jouw vaste aanspreekpunt tijdens de bouw en tevens je contactpersoon voor al je vragen over je woonwensen.

Woonwensen

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning heb je de mogelijkheid te kiezen voor een aantal opties in de bouw om je appartement of stadswoning naar jouw smaak aan te passen. De keuzemogelijkheden vind je in de woonwensenlijst op de website. Kies bijvoorbeeld voor een extra badkamer, inbouwspots of misschien wil je wat extra wandcontactdozen. Zomaar een greep uit de keuzes die er mogelijk zijn.

Woonwensenlijst

Wooncoach

De Bloom wordt gebouwd door Huybregts Relou. In het advies en de dienstverlening van Huybregts Relou speelt de wooncoach een belangrijke rol. Rond eind oktober/begin november organiseert de aannemer een informatieavond voor de kopers. Op deze avond stelt de wooncoach zich voor en dit is het eerste moment dat je jouw woonwensen met de aannemer kunt delen. Er volgen na deze avond ook nog individuele gesprekken met de wooncoach. Deze gesprekken zijn optioneel als je dat wilt. De kundige en enthousiaste wooncoach begeleidt je bij jouw keuzes. Heb je specifieke woonwensen die niet in de keuzelijst staan? Bespreek deze dan met je wooncoach. Dan kunnen zij in overleg bekijken of ze jouw woonwensen voor je kunnen realiseren. Voor kopers die na de informatieavond kopen wordt op een later moment nog een avond gepland. Afhankelijk van de stand van de bouw bekijkt de aannemer dan welke woonwensen er nog meegenomen kunnen worden.

Hier wonen?

Dat kan! Bekijk snel het woningaanbod, wie weet zit jouw droomwoning er wel tussen.

Bekijk het woningaanbod
  Alles over duurzaamheid in De Bloom
  Bekijk het woningaanbod