Maak binnenkort kennis met koopaanbod aan De Caai

28 oktober '22

De Caai trapt binnenkort af met koopaanbod. De nieuwste toevoeging is een 14 verdiepingen tellende woontoren met diverse types appartementen verspreid in de woontoren en op de bovenste verdieping 2 prachtige penthouses. Aan de voet van de toren komen ook nog eens 24 stadswoningen met maar liefst 4 woonlagen.

image alt

Appartementen en stadswoningen

Aan de zuidelijke helft van de Caai, gelegen tussen de Dirk Boutenslaan en de monumentale Melkfabriek, straks omgeven door groen, is de plek waar in een stedelijk woonblok de appartementen en stadswoningen gerealiseerd worden. Onder de woontoren is een parkeergarage en er zijn bergingen voor de fiets en andere spullen. De 24 stadswoningen hebben 4 woonlagen en de appartementen zijn in verschillende groottes. Er is een grote binnentuin en het karakteristieke, industriële karakter van het gebouw heeft een duidelijke relatie met het erfgoed van De Caai. Uiteraard staat duurzaamheid zeer centraal op deze plek!

Globale planning en aanmelden

Binnenkort staan de appartemententypes en stadswoningen met de eerste schetsen en kenmerken live bij het woningaanbod op deze website. Op dat moment kun je jouw interesse kenbaar maken. Jouw aanmelddatum voor deze projectfase speelt straks bij de toewijzing een belangrijke rol. Dat leggen we je later uit.

Naar verwachting worden de woningtypes op deze website eind 2022 uitgebreid met de bouwnummers, conceptplattegronden inclusief alle kenmerken zoals woonoppervlakte en andere specificaties die horen bij het betreffende bouwnummer. Maar ook prachtige impressies van de binnenkant en de buitenkant die we laten maken volgen daarna zodat je een nog beter beeld bij de werkelijkheid krijgt.

Als alles volgens planning verloopt dan start de verkoop naar verwachting in het 2e kwartaal van 2023.

Interesse?

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen aan De Caai. Elke 1e van de maand ontvang je een overzicht met het nieuws van de voorgaande maand én ontvang je ook bericht als het aanbod live staat zodat je je kunt aanmelden als belangstellende voor deze specifieke fase aan De Caai.

Locatie toren 2
  Contact
  Visie