Meet & Greet op De Caai

13 juli '23

Geïnteresseerd in een stadswoning of appartement in De Bloom en wil je alle ins en outs over jouw favoriete bouwnummer(s) weten? Kom dan naar de Meet & Greet op zaterdag 22 juli. Over de locatie hoeven we niet na te denken; dat is natuurlijk op De Caai!

22 juli 2023

Meet & Greet De Caai De Bloom

Zaterdag 22 juli van 11.00 tot 13.00 uur | De Caai De Melkfabriek (toegang vanuit Kanaaldijk-Zuid poort rechts van The Bottle Distillery (navigatie Kanaaldijk-Zuid 1 Eindhoven)

image alt

Ontmoeting in de Melkfabriek

Tijdens de Meet & Greet is er ruimte om al jouw vragen te stellen. Zo kun je met vragen over je favoriete bouwnummer(s), de verkoop- en toewijzingsprocedure en De Caai terecht bij de makelaars van Van Santvoort Makelaars, de medewerkers van de ontwikkelaar BPD Gebiedsontwikkeling en de aannemer Huybregts Relou Bouw. Ook de adviseurs van de Rabobank zijn aanwezig om al jouw vragen rondom financieren van een nieuwbouwwoning te beantwoorden. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt bij het inschrijven op een woning of appartement in De Bloom.

Tussen 11.00 en 13.00 uur staan wij op een bijzonder plek op De Caai voor je klaar. In de hal van de Melkfabriek kun je de sfeer van De Caai al proeven. Straks hèt kloppende hart van De Caai en nu al de plek die jij kunt beleven. Hoe tof is dat! Kom je ook?

Woningaanbod
  Van Santvoort Makelaars
  Financiering