DDW2019 'IF NOT NOW, THEN WHEN?'

10 september '19

Ruim 2600 ontwerpers en circa 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen binnenkort af op de tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten tijdens de DDW2019. Het Campinaterrein is één van de locaties tijdens dit grootste event.

Nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs

Tijdens het evenement zijn allerlei disciplines en aspecten van design aanwezig. Dit jaar zal de nadruk liggen op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent. De Graduation Show in de Melkfabriek is hiervan het main event. 

Graduation Show 2019 in De Melkfabriek

De Graduation Show van de Design Academy in Eindhoven wordt voor de tweede keer op het Campinaterrein georganiseerd. Dit jaar is De Melkfabriek het decor voor ruim 180 afstudeerde met unieke afstudeerprojecten!

De Melkfabriek

Events DDW2019 Campinaterrein

Naast de Graduation Show in de Melkfabriek zijn er tal van andere exposities en evenementen. Het Lab wordt tijdens (en ná) de DDW2019 ingevuld door de WaterAmbassade. In De Kantine wordt het Ontwerpfestijn georganiseerd. En in de Hallen worden exposities getoond door verschillende kunstenaars. Meer informatie over de exposities en het programma bekijk je bij de Agenda.