Eerste huurders landen op het Campinaterrein

27 september '19

In mei 2019 is een nieuwsbericht op de website geplaatst over het huren van ruimtes in de karakteristieke gebouwen op de locatie aan de Kanaaldijk-Zuid. Na heel veel geïnteresseerde ondernemers te hebben gesproken kunnen we nu de eerste officiële huurders kenbaar maken!

Design, MaakWerk & Talent

Het tijdelijke karakter staat in het teken van Design, MaakWerk & Talent. Links- of rechtsom passen de eerste huurders in dat straatje door het werk wat ze doen of de evenementen die ze organiseren. De komende maanden gaan we deze ondernemers introduceren, te beginnen bij de WaterAmbassade.

image alt

Het Lab

Toekomstgericht, innovatief, design, kennisdeling, inspiratie...dat is waar de WaterAmbassade aan werkt en waar het Campinaterrein voor staat.

Welkom WaterAmbassade!
image alt

De Hallen

In De Hallen tref je binnenkort vijf nieuwe ondernemers: Foundation We Are, Impulz Decorum, Kinetic Humor | ivoschoofs.com, Oker Vintage Interior en Vertico. Benieuwd waar je ze vindt?

image alt

De Melkfabriek

De komende tijd wordt de Melkfabriek klaargestoomd voor de Dutch Design Week 2019! Een week lang staat deze toffe hal in het teken van afstudeerprojecten van de Design Academy. Inmiddels is dit event afgelopen. Het is de bedoeling dat de Graduation Show van de Dutch Design Week in weer terugkeert in De Melkfabriek.

Meer info
image alt

De Melkontvangst

In het verleden werd in dit gebouw de melk geloodst door de boer met de kar van het platteland. Bottle Distellery gooit het over een iets andere boeg dan de boeren van weleer..Smaken gaat het zeker!