Dit is PHOOD

28 juli '20

Puur en gezond eten: dat staat centraal bij het restaurant PHOOD op het Campinaterrein. Vanaf februari bevindt deze hippe horecatent in het voormalige ketelhuis. Met een ruim terras voor de deur aan de kant van de Hugo van der Goeslaan kun je er niet omheen. Benieuwd naar het verhaal achter dit bruisende bedrijf? Wij spraken eigenaren Tim Elfring en Sabine Feron.

Maak kennis met PHOOD

“Als wij ergens uit wilden gaan eten, merkten we dat we altijd bomvol zaten nadat we van tafel kwamen”, vertelt Sabine. “We deden echt ons best om een zo gezond mogelijk restaurant te vinden, maar het was er gewoon niet.” Tim vult aan: “We wilden een plek creëren met planten en bomen, een plek waar je echt tot rust komt en waar je opgeladen weer weggaat. En niet volgepropt met eten. We maken dus gebruik van pure ingrediënten, geen toegevoegde suikers en glutenvrije producten.”

Benieuwd naar het volledige verhaal van PHOOD? Lees dan het uitgebreide interview!

Lees het interview

Huren op het Campinaterrein

Voordat op het Campinaterrein wordt gewoond, kom je naar het gebied om evenementen te bezoeken en ondernemers te ontmoeten. Op deze locatie geven wij talent een kans. Dit doen wij door bijvoorbeeld talentvolle ondernemers werk- en/of experimenteerruimte te bieden en de mogelijkheid te geven om evenementen te organiseren. Het Campinaterrein is een plek waar je komt om te experimenteren, te creëren en talenten te ontdekken.

Meer informatie
  Terug naar nieuws
  Lees het interview met PHOOD