2 kamer appartement type A1 #037

€ 305.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wil jij genieten van een prachtig 2-kamer appartement, in een uniek woongebouw waar een nieuwe generatie makers, verbinders, designers en innovators samen komt? Dan is bouwnummer 37 wellicht iets voor jou! Dit fijne appartement is gelegen op de 5e verdieping van de luxe nieuwe woontoren. Geniet van de rust op jouw eigen balkonnetje of zoek het contact het de andere bewoners op in de gedeelde daktuin. Voor jouw auto kun je als je wilt een parkeerplaats kopen in de parkeergarage. Ook voor de fietsen is er plaats! Kortom, hier ben jij van alle gemakken voorzien!

Verkocht

2 kamer appartement type A1 #037

€ 305.000
ca. 53 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 5 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?