Dit is het leven op De Caai

De dynamiek van het stadsleven; je houdt er van! Biosje pakken en uit eten wanneer je geen zin hebt om te koken. De kroeg in of een rondje langs de winkels slenteren, heerlijk. Maar tegelijk ben je ook op zoek naar rust. Grote kans dat wonen op De Caai precies jouw ding is. En wat denk je van het vertrouwde beeld van de witte jassen in de kantine naar een kantine gevuld met creatieve ondernemers? Het zou zomaar kunnen. Of je nu alleen bent, een kleine start-up of gevestigde naam; laat je inspireren door de historie, plug je laptop in en je bent ready to go. Wonen en ondernemen op De Caai, straks kan het écht.

image alt

Koopwoningen op De Caai

Rust én reuring. Een tegenstelling die goed bij jouw woonwensen past. Op de Caai zit je dicht bij de stad, maar trek je je terug in je eigen huis met tuin of groot terras. In de 2e fase van De Caai is het de beurt aan 82 koopwoningen en appartementen en in de 3e fase nog eens 90. Is een duurzaam appartement of fijne stadswoning iets voor jou? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle updates!

Koopaanbod
image alt

Huurwoningen op De Caai

Je eigen plekje om de hoek van de stad? Daar voel jij je thuis. De Caai krijgt een gevarieerd woningaanbod, waaronder zo’n 428 middeldure huurwoningen en 70 sociale woningen verdeeld over 3 woongebouwen. De bouw is in volle gang! BPD Woningfonds en Woonbedrijf zijn de partijen die het huuraanbod voor hun rekening nemen.

Meer over Huren op de Caai

Ondernemen op De Caai

Het Campinaterrein stond altijd garant voor hard werken en nieuwe producten en maakte slim gebruik van de gunstige ligging aan het kanaal. Op deze plek is ook nu en in de toekomst ruimte om te ondernemen. Zo krijgen ondernemers een kans zich binnen de ring van Eindhoven te vestigen en worden voorzieningen toegevoegd aan de buurt. Ben je op zoek naar een werkplek? Laat je ideeën de vrije loop op De Caai!

Ondernemen op De Caai
Wonen, werken en leven Visie
Wat gebeurt er? Planning De Caai