3 kamer appartement type A2 en A4 #026

ca. € 382.500 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

De voordelen van een gloednieuw, gelijkvloers appartement mét extra ruimte. Dat is bouwnummer 26 ten voeten uit! Dit fijne hoekappartement ligt op de 4e verdieping en heeft alles wat jij nodig hebt, inclusief mooi zicht op de omgeving; waterrijk en om de hoek de stadse dynamiek. Geniet van de rust in jouw eigen appartement of zoek het contact het de andere bewoners op in de gedeelde daktuin. Een parkeerplaats in de parkeergarage kun je er als je wilt bij kopen. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling in de kelder.

Binnenkort in verkoop

3 kamer appartement type A2 en A4 #026

ca.
€ 382.500
ca. 70 m2
3 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 10 m2 dakterras
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?

Alternatief aanbod