3 kamer appartement type A2 en A4 #030

€ 377.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben jij klaar voor onvervalste ambacht, in een nieuw jasje? Wil jij wonen op een plek waar eerbied voor de geschiedenis en een gezond toekomstbeeld samenkomen? In nieuwbouwproject de Caai komen innovatieve ondernemers en bewoners samen! Wanneer het jou schikt, ontmoet je elkaar in de gedeelde daktuin. Op het moment dat jij behoefte hebt aan rust, trek je je terug in jouw heerlijke appartement. Met 2 slaapkamers en een prachtig dakterras, is bouwnummer 30 het helemaal! Een parkeerplaats in de parkeergarage kun je er als je wilt bij kopen. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling in de kelder. 

Verkocht

3 kamer appartement type A2 en A4 #030

€ 377.500
ca. 70 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 10 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?