Bestemmingsplan vrijgegeven

17 maart '21

We zijn weer een stap verder in de voorbereiding van het Campinaterrein. Het ontwerp bestemmingsplan dat vorig jaar mede dankzij input van omwonenden en belangstellenden is vormgegeven, is nu vrijgegeven. Het plan ligt vanaf 18 maart gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Eindhoven. Belangstellenden kunnen in deze periode het bestemmingsplan inzien en hun eventuele zienswijze kenbaar maken aan de gemeente.

image alt

Hoe nu verder?

Wanneer het bestemmingsplan na de inzageperiode officieel is vastgesteld, worden de vergunningen voor het bouwen van de woningen afgegeven. De architecten zijn druk bezig met het ontwerp van de eerste torens, waar wij binnenkort meer van laten zien. Naar verwachting start de bouw van de eerste torens aan het eind van 2021.

Op de hoogte blijven?

Vanaf 2021 verrijst op het Campinaterrein een moderne, duurzame stadswijk met ca. 700 woningen en maximaal 21.500 m2 andere functies. Daarmee wordt een nieuw woon- en werkgebied ontwikkeld, waarbij de kanaalzone verandert in een duurzaam stadgebied waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het Campinaterrein en niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg automatisch het laatste nieuws in je mailbox.

  Meer nieuws
  Bekijk de visie