Binnenkort huurappartementen beschikbaar

9 april '21

Aan de Kanaalzone wordt een nieuw stadsgebied ontwikkeld, waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Op het Campinaterrein komen zowel koop- als huurwoningen. BPD Woningfonds gaat 430 appartementen aankopen, waarbij het overgrote deel van de appartementen straks bestaat uit middeldure huurappartementen.

image alt

Veel vraag naar betaalbare huurappartementen

De druk op de woningmarkt in Eindhoven blijft onverminderd hoog. Wat betreft de huurwoningmarkt is het verhaal niet anders. Ook hier is sprake van een schrijnend tekort aan betaalbare huurwoningen. Voor het Campinaterrein betekent dit dat op deze aantrekkelijke plek in de stad betaalbare huurwoningen mogelijk worden gemaakt. Met een mix aan huur- en koopwoningen wordt een gemengd stedelijk milieu gestimuleerd dat aansluit bij de omliggende buurten.

Wat is de planning?

Op dit moment zijn de architecten druk bezig met het ontwerp van de eerste torens die door BPD Woningfonds worden afgenomen. In mei verwachten wij beelden hiervan te kunnen delen. Hoogstwaarschijnlijk gaan de sloopwerkzaamheden na de zomervakantie van start. De bouwwerkzaamheden starten aan het einde van het jaar. De eerste woningen die op het Campinaterrein worden aangeboden, zijn huurappartementen. Vervolgens worden er koopwoningen op de markt gebracht.

Vragen? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws