Fijne feestdagen!

Kerstgroeten uit De CAAI

21 december '21

De feestdagen komen eraan en het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om terug te blikken naar het afgelopen jaar. Er is veel bereikt en gebeurd aan De CAAI.

image alt

Terugblikken en vooruitkijken

2021 was een bijzonder jaar met veel hoogtepunten. Dit jaar werd er gestart met de transformatie van het oude Campinaterrein naar De CAAI. De nieuwe naam wordt steeds meer een begrip in Eindhoven. Daarnaast kocht BPD Woningfonds een groot aantal appartementen aan die gaan dienen als huurappartementen. De CAAI maakte onderdeel uit van mooie evenementen zoals Dutch Design Week en GLOW. De sloop startte en als klap op de vuurpijl werd het bestemmingsplan zonder bezwaren en beroepen vastgesteld.

In 2022 wordt er weer flink doorgewerkt aan de ontwikkeling van De CAAI. Het eerste huur- en koopwoningaanbod wordt in de loop van het jaar aangeboden, er komen bedrijfsruimtes in de verhuur en de verdere invulling van het terrein wordt bepaald. Genoeg om naar uit te kijken!

Namens het team BPD wensen wij alle (toekomstige)bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw jaar!

  Volg ons op Instagram
  Bekijk het laatste nieuws