‘De Campina’ wordt De Caai

18 mei '21

Waar ooit de modernste melkfabriek van Nederland stond, staat binnenkort de modernste stadswijk van Eindhoven. Het oude Campinaterrein transformeert naar De Caai. Een living lab waar innovatie en design nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en welzijn aanjagen, op een plek waar dat van oudsher aanwezig is.

Nieuwe stadsbuurt De Caai

Het Campinaterrein transformeert en bij transformatie hoort een nieuwe naam. In 2022 beginnen we met de realisatie van de moderne en duurzame stadsbuurt De Caai. De Caai brengt met ruim 700 woningen en circa 18.000 m2 commerciële voorzieningen wonen, werken en recreëren samen.

Wonen, werken, leven aan het water

Aan De Caai woon je straks op een unieke locatie aan het water op loopafstand van het centrum van Eindhoven. Ervaar de dynamiek van het stadsleven, maar tegelijkertijd ook de rust met het mooie groene buitengebied in de buurt. Naar verwachting worden de eerste woningen in 2023 opgeleverd. Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina en word automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

  Volg ons op Facebook
  Bekijk het laatste nieuws