De sloop gaat van start!

11 november '21

De ontwikkeling van De Caai is in volle gang. De sloopvergunningen zijn verleend en onlangs zijn we gestart met kleine sloopwerkzaamheden. De officiële start van de bouw- en woonrijpwerkzaamheden vindt op 1 december plaats, en jij kan erbij zijn om dit feestelijke moment met ons te delen!

Vier jij het samen met ons?

Dit moment laten we namelijk niet zomaar voorbij gaan! Dit is de start van de toekomst van De Caai. Daarom ben jij, samen met je (klein)kinderen uitgenodigd om dit met ons te vieren. Je bent van harte welkom op woensdag 1 december van 14.00 tot 15.00 uur aan De Caai (aan de Hugo van der Goeslaan).

Meld je aan en kom langs!

We hebben een leuk programma samengesteld, in het bijzonder voor kinderen tot 12 jaar, maar iedereen is welkom! Wat dit programma inhoudt verklappen we nog even niet. Wel kunnen we vertellen dat het een gezellige middag wordt met voor ieder wat wils. Na afloop krijgen alle kinderen nog een kleinigheidje mee naar huis. Dus zijn jullie erbij? Meld je dan voor 20 november aan via onderstaande button. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zonder aanmelding kun je helaas niet deelnemen aan het programma.

 

Coronamaatregelen

Wij houden rekening met de coronamaatregelen die vanuit de overheid zijn opgesteld en die op het moment van het evenement gelden. Daarom ontvang je na de sluiting van de inschrijving nog een officiële bevestiging per e-mail met hierin de laatste informatie. We gebruiken je e-mailadres enkel om je te informeren over het evenement op woensdag 1 december. 

Aanmelden

Update 19 november

Helaas kan door de strengere coronamaatregelen het evenement aan De Caai op 1 december niet doorgaan. We vinden dit erg jammer en hopen je in 2022 op een ander moment terug te zien. Mensen die zich hebben aangemeld via bovenstaand formulier, ontvangen nog persoonlijk bericht per e-mail. 

  Volg ons op Instagram
  Bekijk het laatste nieuws