Deelauto van OnzeAuto? Dat is Caai-handig!

3 juli '24

Maak kennis met OnzeAuto, waar flexibiliteit, duurzaamheid en gemak samenkomen om jou een unieke mobiliteitservaring te bieden in De Caai. Als nieuwe of toekomstige bewoner van dit bruisende complex, introduceert De Caai je graag tot een service die aansluit bij jouw veelzijdige levensstijl.

Als bewoner van De Caai heb je exclusief toegang tot de elektrische deelauto’s van OnzeAuto. De deelauto’s hebben vaste gereserveerde plekken en een eigen laadpaal. Door te delen maken we elektrisch rijden toegankelijk en dragen we bij aan een duurzaam Eindhoven.

image alt

Wie is OnzeAuto?

OnzeAuto is niet zomaar een aanbieder van elektrische deelmobiliteit. OnzeAuto is actief in meer dan 70 buurten en bedient zowel particulieren als zakelijke klanten. Met een team van 12 streven zij ernaar om mobiliteit toegankelijker en milieuvriendelijker te maken, door auto’s coöperatief te delen. Want bij OnzeAuto voelt een gedeelde auto écht als jouw auto, en draagt iedereen bij aan een groener en blijer Nederland!

image alt

Wat is OnzeAuto?

OnzeAuto is jouw toegang tot flexibele, comfortabele en duurzame mobiliteit. Zij bieden een breed scala aan luxe elektrische deelauto’s die eenvoudig te gebruiken zijn via een gebruiksvriendelijke app. Of je nu behoefte hebt aan een auto voor een snelle boodschap, een auto voor de verhuizing of een uitstapje buiten de stad, OnzeAuto heeft de perfecte oplossing. Met de keuze uit diverse types elektrische auto's bieden zij voor elk wat wils. De deelauto’s van de Caai zijn alleen voor jullie bestemd, zo heb je nooit last van zoeken naar auto’s of een vieze auto.

image alt

Voordelen van OnzeAuto bij De Caai

De Caai, met zijn uitstekende OV-verbindingen, vormt de ideale achtergrond voor deelmobiliteit. OnzeAuto vult dit aan door je een betaalbare en praktische vervoersoptie te bieden die je alleen betaalt wanneer je deze gebruikt. Dit betekent geen vaste maandlasten voor onderhoud, verzekering, of parkeerkosten dit is allemaal inbegrepen in de tarieven van OnzeAuto. Als bewoner van De Caai geniet je bovendien van lagere tarieven, waardoor het nog voordeliger wordt om voor deelmobiliteit te kiezen. In de bijdrage voor Service & Community is van iedere bewoner van De Caai een vast bedrag inbegrepen voor deelmobiliteit.

image alt

De App van OnzeAuto

Via de OnzeAuto app kun je gemakkelijk een auto kiezen, de beschikbaarheid controleren, en met een paar tikken jouw rit reserveren. Het openen en sluiten van de auto gaat via de app, wat betekent dat je nooit hoeft te zoeken naar sleutels. Alles is ontworpen met jouw gemak in gedachten, zodat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is.

image alt

Meer Weten over de deelauto’s bij de Caai?

Benieuwd hoe OnzeAuto jouw reisbehoeften kan vereenvoudigen? Bezoek de speciale informatiepagina van OnzeAuto en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden
  Meer nieuws
Meer informatie? OnzeAuto