Gezocht! Namen voor de woontorens

17 mei '22

Wij zijn op zoek naar de leukste namen voor de woontorens aan De Caai. Geheel in stijl zoeken we minstens 5 namen die passen bij de inspirerende en innovatieve omgeving op deze fantastische plek in Eindhoven. Denk jij mee?

image alt

Waar denk jij aan?

De ontwikkelingen voor De Caai zijn volop in gang. Gebouwen zijn gesloopt en binnenkort wordt gestart met de bouw van de eerste 2 woontorens met in totaal 283 huurappartementen. De Caai wordt een living lab waar innovatie en design nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en welzijn aanjagen. En waar bewoners en makers elkaar vinden in de overtuiging dat het allemaal groener en gezonder kan en mag.

De nieuwe, moderne stadswijk vraagt om passende namen voor de 5 woontorens. Namen die een link hebben naar het verleden of zelfs de toekomst van de locatie waar social design, food, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Maar misschien denk je ook aan personen die een rol speelden vanuit de historie? Wij zijn benieuwd waar jij aan denkt!

Laat het ons weten

Namen insturen

Denk jij aan perfecte namen die bij De Caai passen? Stuur die dan in via onderstaande knop. Daarna gaan we kijken wat jullie hebben bedacht en maken we een selectie. Doe jij mee? Wie weet woon jij straks in 'jouw' woontoren!

Insturen
  Volg ons op Instagram
  Bekijk het laatste nieuws