GLOW 2021 komt naar De Caai

1 november '21

Dit weekend is het zover: de start van GLOW 2021. Van 6 t/m 13 november wordt Eindhoven omgetoverd in een grote openbare lichttentoonstelling, door middel van innovatieve lichtinstallaties van (inter)nationale kunstenaars. De Caai is één van de vier locaties die dit jaar is uitgekozen voor GLOW. Het thema van dit jaar? Moved by Light.

image alt

Vier verschillende locaties in Eindhoven

Laat je inspireren, verbazen en prikkelen door mooie lichtkunst in de openbare setting. GLOW is ’s werelds meest innovatieve lichtkunstfestival. Dit jaar vindt – in tegenstelling tot eerdere edities – GLOW plaats op vier verschillende locaties in Eindhoven:

    • Centrum
    • Strijp S/Strijp T
    • Campina (De Caai)
    • TU/e (Technische Universiteit Eindhoven

Dit stimuleert mensen om 'door het licht te worden bewogen', om andere centrumgebieden van Eindhoven op te zoeken en te verkennen. GLOW zorgt voor verbinding en ontmoeting en daarnaast is het in deze vorm mogelijk meer uiteenlopende kunstwerken te tonen. Elk gekozen gebied heeft namelijk een eigen identiteit, architectuur, geschiedenis en karakter.

image alt

Praktische informatie

GLOW start iedere avond om 18.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Ontdek Eindhoven te voet tijdens dit bijzondere lichtfestival. Meer weten? Alle informatie vind je op de website van GLOW. Kom jij langs aan De Caai?

Foto 1, 2 en 3: GLOW Sfeerimpressies © Bart van Overbeeke

  Volg ons op Instagram
  Bekijk het laatste nieuws